Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ty naše počítače!

23. 10. 2005
0
0
1000
Autor
Thingilinde

Už se vám zajisté někdy stalo, že zrovna DOOPRAVDY nutně potřebujete na počítač a ne a ne se k němu dostat...A když se k němu už dostanete a slastně spustíte požadovanou aplikaci a přečkáte to sáhodlouhé čekání, při kterém už vaše prsty netrpělivě klepou na tlačítko myši, tak se náhle kde se vzala tu se vzala objeví chybová hláška!!
Ano.Správně.Počítač je nutno restartovta...Ve chvíli kdy zmáčknete ono památné tlačítko a začbete klouby prstů netrpělivě vybubnovávat jakési melodie do desky stolu se náhle zarazíte: Nemělo se teď ozvat pípnutí??S neblahým pocitem hlodajícím kdesy ve vaší mysli se nakloníte tak, abyste viděli na spouštěcí tlačítko, vedle kterého by mělo svítit zelené světýlko dávající najevo,že váš počítač žije...Ale ouha - ono nesvítí.A cože se to stalo?Nic neobcyklého ve chvílích kdy spěcháte : Zmáčkly jste místo resetu tlačítko na vypnutí!!
S těď už špatně skrývanbou netrpělivostí počítač zapnete...po chvíli se ozve vám důvěrně známé pípnutí apočítač zane nabíhat...Poté co překonáte dlouhé vteřiny, někdy dokonce i minuty při obnovovábí činnosti systému Windows, nebo jiného se konečně můžete poustit do vámi vytoužené práce a doufam, že vám váš milovaný počítač nenachystá další nepěkné překvapení, třeba v spadnutí systému, nebo chycení nějakého neobvykle zákeřného vira...
Piscis
07. 03. 2006
Dát tip
Znám, stalo se mi, že jsem jednou psala seminárku a počítač se mi sám od sebe vypnul- prostě blik a byl vypnutý ( a práce v čudu) a pak znova a znova a když už jsem ji měla napsanou (průběžně jsem ji ukládala), stačilo ji jen vytisknout, ale on než se zapnul a naběhnul, tak už se zase vypnul.......takže jsem to nakonec psala ručně zase znova, neboť opravář si ho odvezl....

T_O_M_
24. 10. 2005
Dát tip
stává se - znám,znám... ovšem čekal jsem z toho nějakou větší hloubku

Eidam
23. 10. 2005
Dát tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru