Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ptákopysk u zubaře

30. 01. 2001
1
0
1448
Autor
replika

nebolelo ho to

Název i prolog je lež. Jinak by to nikdo nečetl. A teď potřebuji trochu citu. U zubaře jsem byla já. Dělal mi pečlivě stoličku. Auč, uáá Když jsem odcházela řekl, že se nesmím 2 hodiny líbat. Surovec. Vyplazila jsem jazyk, ten mi jen zkrátil a nechal. Mám vás tak ráda ! Už je skoro večer. A víte na co jsem přišla ? Že dvě hodiny se dají vydržet :o) Ať by to bylo cokoliv !
Merle
31. 01. 2001
Dát tip
mě to teda taky pobavilo :-))) jestli se uvidíme, líbnu tě na odškodnou... :-))

per_zay
31. 01. 2001
Dát tip
sorry, ale když "musím" (s koleny u sebe), tak to teda 2 hodiny n e v y d r ž í m !! jinak líbí

replika
31. 01. 2001
Dát tip
mam takovou radost ! jednou vam upeču dort ! :o) Dneska už je líp, jazyk se zahojil, ale na křesle teď sedí jiní. Těm, kteří jsou smutní přidám do dortu smíchotřískavinu :o) Jsou lidé, kterých nikdy nic nebolelo. Někdo už má takovou tu celoživotní anestezii. Mně je líto i to, že jsem někoho zklamala. Tak nečekejte, na co nemám :o)

replika
31. 01. 2001
Dát tip
všem moc děkuji :o) vaše zelená replika

per_zay
31. 01. 2001
Dát tip
řek´ bych, že dozraješ...:-))

Miroslawek
30. 01. 2001
Dát tip
nějak mi zašla chuť na polibky

Vio
30. 01. 2001
Dát tip
Nemohu nesoucítit... nicméně jsem velmi zklamán tímto "dílem".

Ramona
30. 01. 2001
Dát tip
není od Tebe sobecké žádat o soucit, ale podle mužských reakcí je od Tebe dost sobecké chtít, aby Tě za hodinu políbili ~ ~ ~

Bříza
30. 01. 2001
Dát tip
a já zas velmi pobaven touto blbůstkou :c) ale: a) název není lež, protože to není tvrzení (chybí přísudek) b) prolog nemůže být lež, protože ptakopyska u zubaře nemá co bolet (má zobák a ne ptačí pysky...) c) trochu citu půjčím - (VRÁTIT !!!) d) odnesla sis stoličku hotovou? V tom případě to možná byl truhlář ... e) za hodinu a půl se dobelhat k počítači po takovém zážitku je úctyhodný výkon f) máme Tě rádi, ale líbání nás nebaví bez ohledu na stoličky (je to vlhké - jak by řekl Rain men ...) g) hezký den :c)

Šílená
30. 01. 2001
Dát tip
:o)!!!!!!!!! repliko asi bych tě měla chlácholit...jenže já se neskutečně bavím...asi jsem sobec promiň...tak chlá chlá chlachachacháááá...no vidíš nejde mi to...ale mám tě taky moc ráda...pozdrav pro tvého ptakopyska i tvou stoličku:o)! a jeden virtuální polibek .o)(o: aby ti nebylo tu hodinu tak smutně...no pravda budou si tu o mě myslet že jsem divná...ale...je mi to úúúúplně fuk:o)))) mám chuť dát totiž pusu celýmu světu...

Helena
30. 01. 2001
Dát tip
Teď jsem se pobavila v kritikách. Bříza má pravdu, že název nelže. Chtěla jsi říct, že Ptákopysk u zubaře nebyl, jenomže nemáš ráda dlouhé názvy. Krásně Šílená ! od Tebe by se celý svět nechal políbit ! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru