Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

GOOBERZ

31. 01. 2001
0
0
7981

Moji milí druidové, skřítkové, víly, elfové a ostatní kouzelné bytosti! :o) Moje knížka, ze které vám budu číst, je určena všem, kteří nalezli Lásku a potom ji ztratili.. a také všem, kteří ji stále ještě hledají.. Dokáže proměnit smutek v radost.. Je to knížka o reinkarnaci, astrologii, o víře.. Tato knížka umožňuje všem osamělým a dosud hledajícím zažít zázraky.. a nejsou to jenom planá slova, protože jednomu hledajícímu už zázraky zažít pomohla.. jednomu hledajícímu, který se chce podělit o radost z této knížky i s ostatními a pokusí se přiblížit tuto jedinečnou knížku (nebo aspoň kousek) i vám.. proto čtěte s otevřenými srdci.. :o) S Láskou vaše Linda
Díky hrozně moc! Miluju knihu Hvězdné znamení, kdybych ji nepřečetla, nevím co by se mnou teď bylo :-/. Mám z toho velikou radost, jen škoda, že holt neni v češtině, je to jistě docela složité to přeložit...dík

Falka
05. 02. 2001
Dát tip
Azííí :o))) Myslím, že k takovýmhle věcem upoutávky přeci slouží... Jdu se na to podívat :o)

Yeziiinka
03. 02. 2001
Dát tip
Děkujeme Azí, je od Tebe krásné, že do nás ostatních vkládáš tolik energie a času...díky. :)

Laďa
02. 02. 2001
Dát tip
Knížka Sluneční znamení je fakt fajn. Tohle mě zaujalo. To je docela dobrý, že to nebudu muset louskat v angličtině. Vždyť snad i o tom písmák je, aby nám ukázala další věci. Nemusíme se uzavírat do nás. Je třeba mít přehled. A kniha Sluneční znamení je opravdu literární dílo, to neni jen vypsanej horoskop jako někde v časopisu.

JiKo
01. 02. 2001
Dát tip
No sedím dost vzadu tak doufám, že uslyším dobře :-)))

Merle
01. 02. 2001
Dát tip
no uvidíme, ikdyž asi nic pro mě...

vulpecula
01. 02. 2001
Dát tip
Azi, no zajímavý nápad jen nezlob se Naskakuje mi husí kůže už při slovu ASTROLOGIE BRRR:-( ale to je asi tím, že jsem holt přišla do styku s její sestrou Astronomií... O tom, zda hvězdy náš život ovlivňují poleizovat raději nebudu jen doporučím od Jirky Grygara Okna vesmíru dokořán, kde má moc hezký příběh o horoskopech a přesně vystihuje co si myslím:-)Ale možná k Tobě nakouknu:-)

Carodej
01. 02. 2001
Dát tip
ah so:-)

Vojtek
01. 02. 2001
Dát tip
Sluneční znamení mám...

Miroslawek
31. 01. 2001
Dát tip
Ajaj

Vojtek
31. 01. 2001
Dát tip
Budeš nám číst z Bible, nebo ze Zeměplochy????

Print
31. 01. 2001
Dát tip
Bezzubý smích - ten nejtrapnější!:-)

clovrdik
31. 01. 2001
Dát tip
uf uff ufff !

Carodej
31. 01. 2001
Dát tip
A sakra.

Bambulka
31. 01. 2001
Dát tip
ja uz neco cetla... ale proc to takhle nutit ostatnim? kdo chce, bude k tomu priveden sam... :o)

Print
31. 01. 2001
Dát tip
Ono, číst a číst a vůbec.... Bambulko, však ty víš sama....

Vojtek
31. 01. 2001
Dát tip
Ha, pozor!! dotkl jsem se někoho????

Print
31. 01. 2001
Dát tip
Vojtek: mě ne,...ale co bych za to dal...!:-o))))) *!

Vojtek
31. 01. 2001
Dát tip
Print :-))

Silvinka
31. 01. 2001
Dát tip
Bambulka: Trebárs by sa k tomu inak nemuseli dostať. :o)

Amitabha
31. 01. 2001
Dát tip
Co to je za knihu? Mela bych ji znat??? Jsem silene zvedava!

Bambulka
31. 01. 2001
Dát tip
Silvíku, ale stačí sem dát jen upoutávku s krátkým obsahem knihy... proč ji sem celou přepisovat? :o)

AZALIN
31. 01. 2001
Dát tip
OK, myslím, že bych mohl uvést vše na pravou míru.. Začnu od začátku.. Linda Goodman je známá astroložka a autorka několika moc zajímavých knížek. SLUNEČNÍ ZNAMENÍ je skvělý úvod do astrologie a doporučuju všem, kteří si myslí, že astrologie je naprosto o ničem a že hvězdy nijak náš život neovlivňují.. ;-) Další knížky na tohle téma jsou ZNAMENÍ LÁSKY a ZNAMENÍ VZTAHŮ. Další knížka HVĚZDNÁ ZNAMENÍ už je trošku o něčem jiném, nejde jen o Astrologii, jde o všechny věci kolem nás a hlavně v nás.. ale to se nedá ve stručnosti vylíčit.. :-) Nejúžasnější knížkou, která mi dala nejvíc ze všech knížek, co jsem kdy četl, je ovšem GOOBERZ. Při jeho čtení máte pocit, že čtete o sobě a opravdu můžete zažít zázraky, můžu to potvrdit.. Tahle knížka zatím v češtině nevyšla, a i když to bylo v plánu, není jisté, jestli v dohledné době vyjde.. Problém je možná i v unikátním stylu knížky.. Jedná se v podstatě o jednu velkou hodně volně psanou báseň.. Linda kašle na velká a malá písmena, čárky, tečky, semtam se to rýmuje a kromě nesmírné bohatosti jazyka se v textu objevuje spousta slovních hříček dávajících smysl jenom v angličtině.. Tak sem se dostal k věci. Chci potěšit lidi, který mám rád, kteří neumí natolik anglicky, aby si knížku mohli vychutnat v originále nebo ji nemůžou koupit, a zkusit pro ně přeložit aspoň část knížky (podle toho, kolik bude času).. nevím, do jaké míry se to podaří, nevím, jestli se podaří zachovat sílu originálu.. ale už mám přeložených pár ukázek a myslím, že snad jo.. :-) Koho to nezajímá, číst to nemusí, dělám to z Lásky.. :-) A to je asi tak všechno.. :-)) AZI PS: Jestil jsem zvolil vhodnou formu, když jsem to dal na Písmáka, to je jiná věc.. Ale myslím, že by to nemuselo být ke škodě.. Kapitoly se totiž dají číst i jednotlivě, každá má sama o sobě co říct a tvoří v podstatě uzavřený a samostatný celek.. :-)

Amitabha
31. 01. 2001
Dát tip
Come on, Azi!! Tohle si urcite nenecham ujit!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru