Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povidam, povidam pohadku

31. 01. 2001
4
0
1982
Autor
jester

take prispevek.. detem, ale spis ne.. tak moc.))

Povídám, povídám pohádku. Ještě si pohladˇ macka chloupky, a mazej vyčistit si zoubky.. a mámě sladkou pusu, synku, než zavrtáš se pod peřinku.. Dneska je přece „panská jízda“, slyšíš jak venku vítr hvízdá tu veseloučkou, o broučkovi ? Tak táta ti na noc tedˇ poví, jak tihleti dva dobří braši si vařili sladˇoučkou kaši v hrnečku „Vař “ co doma měli. A jak to slůvko zapomněli jak zastavit ho.. a pak snad si z kaše postavili hrad, kašovitého pana krále… chceš vědět, jak to bylo dále ? Že tohle přece cool už není ? Tak co to hezké vyprávění O Mařence a Jeníčkovi ? Neee, to nebyli Adamsovi.. Že o tom nemůže být řeč, když on nemá lejzrový meč ? a že to nemůže být hezký když ona nemá v očích blesky ? Postupně zavržena byla Karkulka, Vševěd, lesní víla, Smolíček, i ta rybka zlatá.. Dřív nežli syn, tak usnul táta….
Anonym
06. 02. 2001
Dát tip
Nemusí umírat. Znám děti,co mají ještě stále rády i vílu Amálku) Ale jinak líbí)

Yeziiinka
04. 02. 2001
Dát tip
Trefné, až to zabolí mámy a táty v nás! :) Roztomile a líbezně naservírováno jestříku, ale...Když já stejně doufám, že děti takové nejsou a nebudou...! (teda alespoň ne všechny) ***!

jester
04. 02. 2001
Dát tip
nadeje umira naposledy...))

bláhovey
01. 02. 2001
Dát tip
ŤÁP :-))

Merle
01. 02. 2001
Dát tip
jo, taky už vím, že se s tímhle budu jednou potýkat... ale s některými věcmi se asi budeme muset smířit... dobré

Eternal
31. 01. 2001
Dát tip
Hezký, i dětem by se to mohlo předčítat ale jen těm větším :o) Je tam na to Kategorie Písmáci dětem. Když do prologu napíšeš že je to trošku moderna, tak to tam klidně může být. U mě máš typa, dlouho jsem nic takovéhlého roztomilého nečetl :o)

Amitabha
31. 01. 2001
Dát tip
S laskou vzpominam na Ferdu Mravence, Bubetku a Smitka, Cuka a Geka, Bruncvíka... na Kopcema a Vevercaka, Macha a Sebestovou a taky na malou Gerdu ze Snehove kralovny... ach jo... tip*

Eternal
31. 01. 2001
Dát tip
Ami, přeci si můžeme napsat pohádky sami pro sebe, když se nám stýská ne? :o) umíme to, přeci píšeme :o)))

Amitabha
31. 01. 2001
Dát tip
Eternale, proc asi pisu?? :-))) K./A.

jester
31. 01. 2001
Dát tip
Dekuji za kladnou kritiku..)) a za libeni.

Eternal
31. 01. 2001
Dát tip
Jester, neděkuj a piš takhle hezky a naše líbení bude Tvou odměnou i naší :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru