Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak si Miminko a Mimínek hráli na počítači

15. 11. 2005
3
0
1167
Autor
Tygřík

Další ze seriálu o Mimínkovi a Miminku, aneb o bratrovi a sestře.

Jak si Miminko a Mimínek hráli na počítači

 

Jednou v neděli si Miminko s Mimínkem chtěli pořádně zahrát na jejich počítači.Miminko navrhlo Bulánky a tak Mimínek souhlasil.Tak zapnuli počítač a Bulánky spustili.Miminko se pojmenovalo DJ Coconut a Mimínek si napsal jméno DJ Robie Zombie.Teď přišla řada na výběr barvy, Miminko si vybralo modrou a Mimínek červenou.Pak si navolili volby na 100 životů a všechny zbraně, zvolili si level Exitus („To bude maso, Mimínku!“), přislíbili si parťáctví a klikli na start.Před nimi se objevila louka, na které byl otevřený hrob, kameny za které se dalo schovat, ostrůvek, na který se dalo jít jedině přes lávku, pár keříků

a Bulánek-zombie se samopalem, kterej mířil na Miminko!Miminko bleskurychle zareagovalo a zastřelilo ho.Bulánek se rozprskl jako když ho střelí raketometem.“Ten musel bejt už hodně shnilej, Miminko, už ho máme z krku, takovej chabej level jenom jeden zombík….“, řekl Mimínek. „Neříkej hop, dokud nepřeskočíš!“, zakřičelo Miminko a poslalo dalšího na to místo, odkud přišel.(„Jak chceš taky přeskočit nekonečno zombíků…“, napomenulo se.)Vtom v zámku zachrastily klíče a Miminko a Mimínek, tak jak byli vycvičeni, ve zlomku vteřiny vypnuli počítač a běželi spát….

 

                                                                 KONEC

  /14.listopadu 2005/


MaryAgness
15. 11. 2005
Dát tip
Hezký:) jako by mi to něco připomínalo:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru