Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Slunce

03. 02. 2001
2
0
524
Autor
Kajulák

To je moje první uveřejněné minidílko, tak buďte milosrdní :).Jinak mě to napadlo,kdzž jsem ráno pozoroval východ slunce. PS: Věnováno Kafce

Vztávej, nestyď se ukaž svou krásnou tvář co nosíš jak svatozář A svojí jasnou skráň když rozzáří se dokořán Prosviť svojí zlatavostí do všech domů i bytostí A zalévej nás celý den svou krásou a šarmem Jak Helios ti káže plouti nezastavuj na své pouti Dávej sílu svojí září prosvětluj do našich tvéří A když Měsíc převezme tvou vládu nesmutni, posviť lidem vzadu!
Katčenka
09. 02. 2003
Dát tip
Milé...

Adams
26. 07. 2002
Dát tip
hezké....-)

Kakabus
15. 03. 2002
Dát tip
Ahoj.....hezkýýýý....takový osvežující....mě se to líbí a na to, že je to uplně první, fakt paráda.

kafka
27. 03. 2001
Dát tip
jůůůůůů........až teď.... až teď jsem to našla!!!!! a zrovna, když odcházím... ale já se vrátím, až se uzdravím :-) Děkujuuuuuu.....**************!

Sluníčko
09. 02. 2001
Dát tip
svítim :o))

Wolfling
08. 02. 2001
Dát tip
Pěkné, ten motiv se mi líbí a je to pěkně zpracované. Jen kdybych mohl - verše svou krásou a šarmem - trošku mimo rytmus a A když Měsíc převezme tvou vládu - jiný počet slabik. Ale na mě nehleď, ano se dnes na rytmus tolik nehledí, jen já musím pořád šťourat. Pokud tě ale tehle poznámka osloví, tak si na to zkus dát příště pozor. Je to docela škoda, protože jinak je to i rytmicky čisté. A nesmutni že rýpu, líbí se to i s tou nepravidelností :-)

Tynic
03. 02. 2001
Dát tip
Jako první velmi dobré ! Však Ty na to příjdeš, jak tomu dát šťávu sám :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru