Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VATI HAMERSKY

17. 11. 2005
0
0
837

DISKUSE O VATIM MILANOVI HAMERSKÝM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MILANOVO NĚKOLIKATERO (mantry): Život je těžký. Proč by neměl být? (S.Peck) Když slušní lidé nedělají nic, zlo zvítězí. (E.Burke) Člověk má takovou hodnotu, jako to o co se snaží. (Marcus Aurelius) / Hodnota člověka se neodvozuje od jeho schopností, ale od jeho voleb. (Brumbál/HP) Pesimista si myslí, že všechno dopadne špatně. Optimista si myslí, že všechno dopadne dobře. Já nevím jak vše dopadne a snažím se, aby to bylo lépe než nejhůř. (V.Havel) Nechováš se přiměřeně, protože nerozlišuješ. Být zavřený v koncentráku, nedostat najíst, bát se o své blízké, to je problém! Vše ostatní je nepohodlí. (R.Fulghum) Živý organismus se za předem daných, pečlivě kontrolovaných fyzikálních podmínek chová tak, jak ho právě napadne. (Murphy) I cesta může být cíl. /Z nejhoršího jsme uvnitř. (Janota/Mňága & Žďorp)

VATI HAMERSKY - váš názor?

Jakej je Váš názor na Vatiho HAMERSKÝHO?

obrazek [http://www.volny.cz/m.hamersky/images/mh.gif]

 


Che_(ops)
18. 11. 2005
Dát tip
A peknou nausnicku...


Che_(ops)
17. 11. 2005
Dát tip
muj nazor je, ze by si mel nejdriv vyjasnit, kdo to je... Takhle ti muzu napsat jen, ze ma divny, ale docela hezky jmeno...

http://www.volny.cz/m.hamersky/ On má i pěknej obličej a kukuč

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru