Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Utopená

19. 11. 2005
1
0
752
Autor
Anna_L_Ryen

V špinavé louži

plave moje naděje,

s podzimem zmírá.


fuska dobrá, proč zmírá nechápu - fusce může být přece všechno fus(k) za důvěru děkuju debile

ssalpy
21. 11. 2005
Dát tip
To je tak krásně krátké.... za to tip

wišně
21. 11. 2005
Dát tip
je to pěkný, ale nevím proč jsi tam zbytečně dodržovala to pitomé pravidlo 5,7,5. bylo by to hezčí kdybys tam dala: a s podzimem umírá. jinak bych taky řekla, že je to trochu nedostatečné haiku.

bě se to zdá dobrý, i dyž totok už fakt dedi haiku podle bě ale to je fuk. to zbírá je hezčí dež ubírá, ale daděje je trošku duddá. Co tab flákdout děco jidýho já devib třeba "fuska"? víš, aby to jako bylo víc poetičtější, bdo. tagže: V špinavé louži plave moje fuska, s podzimem zmírá. Víš co zeptábe se da to ďákejch lidí kerejb důvěřuju, jo? tak co vy da to, liďové?

hastrman
21. 11. 2005
Dát tip
nó - háiku to není, ani kdybyste mi to recitovali v hájku... copak může naděje zmírat? copak vůbec umí naděje plavat? Nó? Čili asi tak

ty vole já se tě ptáb co řikáš da buj dávrh s tou fuskou, s to tim docela vozvlášdilo de? daději seb zavrh taky, páč v kaluži by scípla to je jasdý

hastrman
21. 11. 2005
Dát tip
s tou fuskou? já myslím, že jo - ona taková fuska, když tam plave dlouho, tak v ní vznikne život, žejo... a ten už zmírat může... vy zmíráte my zmíráme a co: V špinavé fusce plave moje noha smrady se dusím ?

waldekke
19. 11. 2005
Dát tip
čeho jsi se nalokala?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru