Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

cizinec

05. 02. 2001
1
0
1223
Autor
nikdo

Jdu temnou nocni ulici otocim se a tam cizi muz stojici jdu dal a pokazde kdyz jsem se podival pokazde ten cizi muz tam stal muz co vypadal jak cerny plamen co je citit smrti a chladem dal jsem se strachem do behu utect chtel jsem z toho pribehu co me desni dnesn noci snad preziju to bez pomoci cizich lidi co je nemam rad a rano se budu moc pribehu pousmat ani Mesic nesviti nahoda ci umysl kdo vi ? mozna me hlavy vymysl cizinec se stale blizi uz slysim jeho dech u citim temny pohled v zadech jiste me chce zabit ja to vim ale jen tak me nedostane ja se ubranim uz v ruce sviram nuz darek od pritele uklidnuje me ten pocit chladne ocele co sviram ve sve dlani jsem priteli ted vdecen za ni za dyku co sni zabiju toho cizince urcite je to uprchlik z blazince a tak bodam, bodam a bodam dokud jeste silu mam a pak zahodim dyku a domu jdu dnes vecer zachranil jsem spoustu zivotu pred tim nebezpecnym blaznem.
nikdo
28. 11. 2001
Dát tip
cokdyž já jsem ten blázen.....já jsem ta chorá mysl která vraždí....

A co ak vobec nebol blazon? Co ak sa Ta chcel len opytat, kde je studna? Co ak len chcel zisti, ci su skutocne vsetci ludia svine? A co ak si to bol TY?

Carodej
05. 02. 2001
Dát tip
Spíš mi to přijde jako text písně, připomnělo mi to něco od Výběru..he he:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru