Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dva

07. 12. 2005
4
0
677
Autor
Mindwind

Mňo, jen jsem trochu potřeboval vyventilovat myšlenky a vylezlo z toho tohle. Je možné, že mnohému nebudete rozumět, je to dost osobní a hodně věcí nelze jednoduše vysvětlit, říct, to byste mi museli vlézt do hlavy.. Spousta věcí na sebe různě navazuje, má více významů a asi nepůjdou pochopit.

Jen dva chápou. Jen dva..

A padááám... Jako celou tu dobu, jenže teď je to konečně doslova. Ty sic ruku natahuješ a překvapený, vyděšený výraz v tváři máš, já též, ale už je pozdě. Pozdě na vše. Už nestačím nic ti říct, a koneckonců ani není potřeba, všechno podstatné jsem ti už řekl - ve dvou slovech. Naprosto zásadních slovech. Jen dvou, ale vydají za miliony jiných. Ty by si to, co ke mně cítíš, možná obsáhla do třech, spíš ne, ale kdyby ano, tak pro mě jsou tři moc, já chci dvě. Jen dvě.
Jen on, jen on a ta mocná ledová hradba, kterou jste kolem sebe spolu, trpělivě vystavěli, nás dělila. Jenže já nikdy nedokázal tu hradbu  rozpustit, jako jsi ty rozpustila tu kolem mě. Možná jsem na pár místech udělal malé trhlinky, ale toť asi vše, čeho jsem schopen.
Ale teď? Teď nás dělí už přílíš mnoho metrů, je marné natahovat ruku, už to nejde zvrátit. Už nejde to všechno vrátit, už to nikdy nebude jako dřív. Nikdy. Ale já na tebe počkám. Počkám na druhé straně, a on tam nebude, ne už nikdy, ON už nikdy. Nevermore


<i>Miluji tě, ovečko.</i>


hai_mal
08. 12. 2005
Dát tip
třeba nechápu úplně, ale cítím *

žale
08. 12. 2005
Dát tip
Každý si může ten tvůj osobní příběh přetvořit na sebe, když použije to správné jedno, dvě, tři,... slova.

hmm...ale to jsou tři slova, to dole... :o) asi takový pro jednoho čtenáře no...

Ferg
07. 12. 2005
Dát tip
Placu... *

Vika
07. 12. 2005
Dát tip
Havran - nevermore.

Bernies
07. 12. 2005
Dát tip
Tohle je vazne prilis osobni. Muzu hodnotit jen povrchovou dlazbu, po ktery jsem proplizil s havranim perem ve vlasech, hledaje skulinku zachytu...Nenasel, promin

Eva_S
07. 12. 2005
Dát tip
Je to moc hezký, takový....jímavý....a upřímně myslim žs neni těžký to pochopit sme všichni lidi....*

Eva_S
07. 12. 2005
Dát tip
Je to moc hezký, takový....jímavý....a upřímně myslim žs neni těžký to pochopit sme všichni lidi....*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru