Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracené vzpomínky

08. 02. 2001
1
0
1824
Autor
Mamba

nežiji ze vzpomínek, ale ony žijí se mnou...

Loudám se loudám zahradou let mívám vždy mívám smutku svůj květ vzpomínky počítám, den už se krátí kéž se ty časy, kéž se zas vrátí Smích mi v duši utich samotou stěstí se dá vyhrát na pátou rozbitý na kousky leží tu sám osud můj nejasný co v kapse mám Dlouhý deník mi život psal vše, co mi dal i vzal i když tomu ještě konec není mám náladu na smutnění Přátele své mám na fotkách už je asi nepotkám rozprchli se do všech stran kdy se vrátí já se ptám Sčítám já sčítám stránky kalendářů vítám vždy vítám nádech kalamářů na obrazech i zašedlých fotkách slzy si ukryji v mých dětských botkách Každý den je jako na šachovnici pole jednou jsi nahoře a jednou dole občas bílou nebo černou máš však v tobě je kdy šach-mat dáš
Merle
13. 02. 2001
Dát tip
no formou je to dost slabá báseň, ale vím o čem to píšeš, a myslím že tu není jediný, kdo by tohle nezažil... ale teď máš přece nás, tak smeť šachy ze stolu a poď si s náma zanotovat: pec nám spadla pec nám... :-)

Mamba
13. 02. 2001
Dát tip
opravdovou pec jsem viděla jen v pohádkách, ale jsem opravdu ráda, že znám PÍSMÁKA.

Mamba
13. 02. 2001
Dát tip
...

Mamba
11. 02. 2001
Dát tip
IVANOL: skutečně

IVANOL
10. 02. 2001
Dát tip
-taky jde o to, aby skutečně zářily (ty vzpomínky) -hurá za novými přáteli :-)) -tip za náplň

Jákob
09. 02. 2001
Dát tip
krásné smutnění :o) (vzpomínky jsou největší poklady duše)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru