Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

další ze snů 4

18. 12. 2005
0
0
327

šílenou rychlostí jsem se dostala k lesním jezerům. šechny byly obklopeny spoustou děsivých jehličnanů. jezera ústila jedno v druhé. vlévala se do sebe úzkými potůčky. poslední jezero bylo plné podstavců s barokními květináči, ve kterých nic nerostlo, ale samy byly porostlé mechem. celé jezero bylo tmavězelené jako ten mech, občas s růžovofialovými mlžnými útvary. plula jsem jím stejně jako ostatními, ale v ostatních to nebylo tak komplikované, tady jsem musela, nebo spíš někdo musel , nevím jestli jsem tam byla sama, šechny osoby se  mi slévali v jednu, tu mojí, muselo dojít k nalezení kamenu. nevím jakého a když jsem ho našla, ani pak jsem neměla tušení jestli je to opravdu on,no,černý diamant to zrovna nebyl... plula jsem zmateně teplou vodou, která se občas zdála studená(ale nejsem si jistá s tou teplotou)a navíc se ve studeném stavu prolínalo jezerní prostředí s ošklivou lázeňskou místností s červenohnědým mramorem, lehce to připomínalo krematorium. většinu sálu zabíral bazén, ve kterém jsem se snažila před někým((možná před sebou,vždyť tušíte))ukrýt ten kámen. pak už nebyl ten sen moc hezký. samá změť trafik(divných,pofidérních),stanic metra,podchodů,parkovišť...
Sny sú fakt dosť brutal. Žeby som už šiel aj ja späť. Ak sa mi bude snívať niećo fakt halúzne, napíšem o tom báseň, vlastne už takých pár mám. Niekedy ich tu uverejním.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru