Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tak nějak

22. 12. 2005
2
0
717
Autor
kačita

Máme takhle před vánoci a to by jeden řekl,že se mu má splnit přání.Ale opak je pravdou...Vyslovila jsem své přání nahlas a žádný zázrak...ještě jsem ztratila mobil a nemám všechny vánoční dárky...A když se to na mě takhle všechno sesypalo,začala jsem přemýšlet co se mi za tendle rok podařilo.bylo toho spousta...jo a co je nejhlavnější,zjastila jsem,že mám ty nejlepší kamarády jaký sem kdy mohla mít.a tak Vám všem přeju,abyste měli krásný Vánoce a zjistili to,co mě trvalo tak dlouho
Hrobař
22. 12. 2005
Dát tip
aha :))) tak dík

hai_mal
22. 12. 2005
Dát tip
díky za přání i tobě hezké Vánoce :-)

jecko
22. 12. 2005
Dát tip
...nemám rád vianoce... ale tak, no, tak aj vám všetko...to...no...šak viete...j. ps:už aby to bolo za mnou...

Andulka
22. 12. 2005
Dát tip
mobil se da nahradit, darky dokoupit, ale dobrych pratelu neni nidky dost...:-) Tak ti preju, aby ten novy rok byl jeste vic uspesnejsi jak ten letosni a spoustu krasnych zazitku s kamarady...:-)

StvN
22. 12. 2005
Dát tip
Dřív byli lidi bez mobilu. Měli jenom přátele. Já ti přeju, abys na přátele nemyslila jenom tehdy, když se ti něco nepovede nebo je ti špatně, ale hlavně, když je ti dobře.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru