Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

mozna jen "Pro Tebe"..

22. 12. 2005
2
0
1023

tak jsem to opravila..doufam, ze je to lepsi..

Depka parádní.. -vzbudila mne ze sna.. až do rána.. -zůstávám teskná.. - Mé zmatené pocity.. -co se sakra děje.. nechci ti hrát na city.. -slyším, jak se tomu směješ.. - strašný smutek.. -z toho, že už tě nepotkám.. nevidím žádný tvůj dobrý skutek -ale špatné, ty jsi vyčerpal.. - Přesto v mém srdci zůstaneš napořád.. -přesto tam, kde jsou vzpomínky nejhezčí.. jo..možná že mě nemáš rád.. -ale velký holky nebrečí..
assez
09. 01. 2006
Dát tip
je to mile,ohledne dila souhlasim s BAD GIRL..ale fajn,jen tak dal :-)

To je miloučké. *

uaaa mam s tim celkem problemy..nejde mi to tam nejak vlozit.. je to porad takhle:'((..tak to dam sem..: Depka parádní… Vzbudila mě ze sna… Až do rána… Zůstávám teskná.. - Mé zmatené pocity.. Co se sakra děje.. Nechci ti hrát na city.. Slyším jak se tomu směješ.. - Strašný smutek.. Z toho, že tě nepotkám.. Nevidím žádný tvůj dobrý skutek.. Ale špatné..ty jsi vyčerpal.. - Přesto v mém srdci zůstaneš napořád.. Přesto na místě, kde vzpomínky mám nejhezčí.. Jo..možná že mě nemáš rád.. Ale velký holky nebrečí..

Lorwen
22. 12. 2005
Dát tip
absolútne súhlasím s Bad Girld, vystihla to úplne presne

jj..vim vim..souhlasim s obema z vas...diky..

Jo, velký holky nebrečí, to se mi taky líbí. Jinak bych řekla, že je to celkově docela ohraný, hlavně teda rýmy, no... Zkus to třebas ještě upravit, mohlo by to být určitě lepší :) Jinak hezké Vánoce přeji :)

warman
22. 12. 2005
Dát tip
ó ano

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru