Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ochrana kategorie "Písmáci dětem" ???

12. 02. 2001
1
0
6241
Autor
Eternal

S hrůzou a zděšením jsem zjistil, že jsou do kategorie Písmáci dětem zařazovány díla na téma feťáctví a sebevraždy. ( ĎALŠÍ SKURVENÝ DEŇ a Valerince s láskou ) Nemusím zde nikterak komentovat, že taková dílka tam opravdu nepatří. Navrhuji, aby byl stanoven člověk, který by hlídal a chránil kategorii před recesí nerozumných autorů, kteří si neváží hodnot, které chceme vytvářet pro děti. Ten člověk správce, ochránce, auditor (jak je libo), by měl právo vyřadit nesprávně zařazená dílečka a PŘESUNOUT je do jiné kategorie (Mimo, Ostatní). Současně by byl autor upozorněn, že jeho dílo bylo přeřazeno tam a tam. Též navrhuji, aby měl autor takového díla právo na veřejnou obhajobu, proč takové dílo do kategorie Písmáci dětem zařadil. Pokud by se ukázalo, že vyřazení je sporné, mohli by pomoci i ostatní a případný omyl ve vyřazení tak napravit. Z diskuse na pokecu vzešla i myšlenka ochrany kategorie Písmáci dětem přímo při vkládání systémem. Šlo by o kontrolu na přítomnost vulgárních či neslušných slov (např. nadávky apod.) Pomozte. Vyjádřete se k problému. Jsem ochoten vzít si správu této kategorie do vlastních rukou případně s někým dalším. Má li někdo protinávrh nechť se vyjádří níže.
kosa
27. 03. 2001
Dát tip
čau děcka, právě sem zařadil ůchylárnu do písmáci dětem a su zvjedavej, co s tím uděláte? Ovšem to moje dílko třebaže je úchylný, tak bylo pro tuto kategorii koncipováno a bez ní by startilo mnoho ze svého kouzla (nebo taky ne) Ciao

Merle
27. 03. 2001
Dát tip
kosa: a co bychom s tím jako měli dělat? já za sebe tě nebudu číst...

Popelucha
27. 03. 2001
Dát tip
"Z diskuse na pokecu vzešla i myšlenka ochrany kategorie Písmáci dětem přímo při vkládání systémem. Šlo by o kontrolu na přítomnost vulgárních či neslušných slov (např. nadávky apod.) " Tohle prosím ne. V pohádkách je přece nadávek až dost, všelijaké to krucajcucaj, himlhergot a tak. Vzhledem k tomu, že už to nikomu jako nadávka nepřipadá, bude se asi muset "přitvrzovat". Nepřipadalo by mi divné, kdyby největší záporák říkal třeba místo "hajduláci a uličníci" "posránci a hajzlíkové", aspoň se ví, že je to záporák. Tohle rozhodnutí bych strojovi nenchávala, protože má moc malou hlavu.

Popelucha
27. 03. 2001
Dát tip
Se zbytkem samozřejmě souhlasím, nevím proč by se děti měly učit zvracet z alkoholu, už takhle mají svých starostí dost.

Eternal
27. 03. 2001
Dát tip
Popelucho, jak sis mohla všimnout, všichni souhlasí s ochranou, ale stejně žádná ochrana není.. a potom padne kosa na kámen.

Dede!!!!!!Super!!!!!!Ete:Mas pravdu a se vsim souhlasim!!!!!!!

Merle
14. 03. 2001
Dát tip
kali: tady se nezakazuje detem cist perverznosti a podobne veci... ale ja osobne vyjedu po kazdym, kdo bude tvrdit, ze neco takoveho JE pro deti, a bude jim to SAM cpat.

Helča
13. 03. 2001
Dát tip
pizzaso: zdá se mi, že jsi to nepochopil. Celá tato diskuze je, o tom, že někteří lidé zařadili nevhodná díla do kategorie Písmáci dětem. Myslím, že nikdo z nich se tady nevyjádřil a asi toto auditko ani nečetl. Kategorie by se měla hlídat (jenže teď není doba technicky řešit jak) a Dědouch s nadhledem ukázal, jak by to mohlo vypadat. Mimochodem - bravo Dědouch. Já jsem taky pro hlídání této kategorii. Zatím, co proto mohu udělat je napsat zprávu uněm provinilců a požádat je o to, aby přehodnotili zařazení svého dílka. Prosím vás, kterým na tom záleží, aby jste učinili totéž (pokud jste to už neudělali). AŤ vidí, že nás není málo, komu se to nelíbí. Doporučuji přidat odkaz na auditko o vzniku této kategorie - třeba se někomu rozvítí.

kalinka
13. 03. 2001
Dát tip
nevim, komu mám děkovat, že mě nikdo nehlídal, co čtu, a to ani knihovnice, a četla jsem fakt fšéééchno, pokud možno nevhodnýho pro dětičky, ale ono toho po veškerý cenzuře asi tak zas moc nezvostalo. No, ještě že dědoušek svýho času odebíral skoro celou produkci na našem trhu, a rodičovstvo to nevyházelo, každopádně jsem vděčná tomu, že mi nikdo neurčoval, co číst budu a nebudu, z toho mála, co ještě bylo ke čtení!:o))) Tu přiblbanou sračku o nějakym narkoušovi bych nebrala tak osobně. PRostě bude stačit kvalitativní cedníček, a vono pak tam takovýhle poťouchla rádobyvtipný nepropadnou, ne?!:o)

Suppe
13. 03. 2001
Dát tip
poučení z tohoto auditoria: jsme strašně narcisní...dobře nám tak!

Bacil
12. 03. 2001
Dát tip
To je náááádhera!

Vio
12. 03. 2001
Dát tip
Já to říkal vždycky, že dědouch píše líííííííííííííííííííííp ;-))))))))))))))))

Vojtek
12. 03. 2001
Dát tip
Dědkůůůůůůůůůůů :-)))))))))))))))))) ty fakt píšeš nejlíp :-)))

pizzaso
12. 03. 2001
Dát tip
Dědouchu, takhle hloupě vážně může psát jen slaboduchý avšak povýšený, povýšenecký, narcisistický prvok. (nezaměňovat s prvkem!) A vy ostatní, máte s toho legraci? nevnímáte ,že se smějete své perverzní hlouposti? Pokud nedokážete rozlišit , co je pro děti "dobré" a co "špatné", prosím neploďte je, mohli by se potaťit a to by byla katastrofa, neboť debilů je na této planetě dost!

Dědouch
12. 03. 2001
Dát tip
snad sem tolik neřek :-)

Helena
11. 03. 2001
Dát tip
Albireo, malé děti jsem nepodcenila! Nemám strach o počítač,jen o děti. Je tolik krásných her, písníček, že na sedění u počítače mají děti čas. A když je někdo talent, vadí moc, že ty milióny vydělá až v pubertě ? Suppe, zvu Tě na zmrzlinu :-)

Dědouch
11. 03. 2001
Dát tip
Všechny sprostý slova budou daný stranou a zavolá se k nim Dědouch kterej rozhodne co s nima...Ty který nezná si zapíše a ten zbytek převede do jazyka vhodnýho pro děti. Kupříkladu báseň večer co večer špinavou prdelí maluju křivky naší něhy pícháme spolu v posteli jak rád ti roztahuju běhy bude vypadat následovně: když svítí večer hvězdičky mají se lidé moc moc rádi z lásky si hladí nožičky neleží k sobě nikdy zády.... No nebude to pěkné?

clovrdik
11. 03. 2001
Dát tip
Dědouchu :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

papouch
11. 03. 2001
Dát tip
Dědééééééééééékk!!!!!!!!!!!!!!! *!*!*!*!*!* :-))))))

Yfča
11. 03. 2001
Dát tip
Dědouchu!*****

Funda
11. 03. 2001
Dát tip
Dedouši, fakt paráda.Chválim.

Albireo
11. 03. 2001
Dát tip
Dědouchu!!!!! :-)))))

Suppe
11. 03. 2001
Dát tip
dědouch: je to sice návrat do let 1948-1989, leč má to své kouzlo

Helena
10. 03. 2001
Dát tip
Já bych dětem do 15 kupovala knížky, k počítači bych je nepustila, taková macecha :-) Tohle auditorium je teda ochranka, blá blá, bude plná věznice. Připomíná mi to aktivity Greenpeace.

myrinda
10. 03. 2001
Dát tip
no ete, ted mi to zrovna nepise...ale deti mam stale v patrnosti :-) nenech se otravit, myslenka je to hezka a nejsi jediny kdo ji podporuje, to prece vis deti potrebuji krasny svet, jako pevny bod, o ktery se muzou oprit, si myslim, a kazdy zpusob jak jim davat krasu a pohlazeni je podle meho nazoru dobry...

Suppe
10. 03. 2001
Dát tip
Helena: dej si bacha co řikáš, mě bylo patnáct teprve před dvouma měsícema!!!

Albireo
10. 03. 2001
Dát tip
Heleno, nepodceňuj děti. Existují 14letí milionáři (v markách), kteří si to vydělali programováním.

Funda
09. 03. 2001
Dát tip
Sadaf: já Tobě také

Yfča
09. 03. 2001
Dát tip
Eternale, jsem pro všemi dvaceti!

Eternal
09. 03. 2001
Dát tip
Pro radost a štěstí všech lidí nejen dětí, šel bych světakraj...ale vždycky se najde někdo, kdo mi rád spřeráží nohy...to se stává. Díky vám za vaši podporu, ale jen podpora si myslím nestačí. Chce to činy. Utopme ty "špatná" dílka v nových a nových dobrých dílkách, nebo vymysleme něco lepšího.

Katerina
09. 03. 2001
Dát tip
Budu tyden mimo civilizaci, ale beru sebou papir a moje oblibene plnici pero!!!!

Katerina
08. 03. 2001
Dát tip
Eternale, prave vymyslim neco opravdu mirumilovneho a laskyplneho pro deti... dej mi cas...

rire
08. 03. 2001
Dát tip
Eternal: hele nehazej flintu do zita, ze se obcas najde nejaky kreten, nebo proste frustrovany clovicek co je nastvany na vsecko a pliva jed, to neznamena ze te muze umlcet. mas nadherny myslenky a todle pro deti je neskonale uzasna vec!!!!! drzim palce a budu ti stat po boku spolu s Fundou :))))))))))))

Suppe
08. 03. 2001
Dát tip
Já jsem pro. Sice je podle mě každá regulace zneužitelná, ale na druhý straně v takovejhle případech je to důležitý!

rire
08. 03. 2001
Dát tip
ted jsem si precetl tu silenost od Dave_Zw... je mi smutno... desne smutno. doprcic jdu nekam k mori a ke stromum, at na to muzu prestat myslet. Eternal: jsem s Tebou.

clovrdik
08. 03. 2001
Dát tip
rire, si tak říkám, proč nazýváš kreténem lidi, kteří mají na něco jinej názor ?

Funda
08. 03. 2001
Dát tip
Katerinka:předběhnul jsem Tě, ale o to víc se snaž a rozhodně nespěchej

Sadaf
08. 03. 2001
Dát tip
Víte,když jsem jen tak letmo navrhnul tuto kategorii,nenapadlo mě,že bude mít takovouto ...........no,jak bych to řekl,Ety ji za mě (nebo za nás vyhlásil) a kategorie byla na světě.....tak jen asi.....je to pro DĚTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji.......

Vio
07. 03. 2001
Dát tip
Ete, vydrž ještě...

Eternal
06. 03. 2001
Dát tip
Tak nevím, zdali je mé snažení k něčemu platné .... "Dave_Zw: Zvracím" Najednou lituji, že jsem přispěl svým snažením ke vzniku kategorie "Písmáci dětem". :o( Klidně se mi dál smějte.. a snažně vás prosím.. až budu na nějakém srazu.. plivněte mi do obličeje.. určitě si to zasloužím, za to, že jsem chtěl pro děti zachovat kousek radosti a čistoty.

Funda
06. 03. 2001
Dát tip
Doufám,že jsem Ti neublížil?Jestli ano, tak mi řekni čím.Osobně bych Ti rád zdělil, že ten kdo by na Tebe plivnul by se asi potázal s mou pravou rukou.A věř, že není právě malá, protože dělám něco jako dřevorubce.A ten plivanec bych Ti utřel rukávem.

Vojtek
06. 03. 2001
Dát tip
Eternal...stojím za tebou...

Helena
28. 02. 2001
Dát tip
Papouch :-)))

JET
20. 02. 2001
Dát tip
Myslím si, že teď se Zazoo asi cítí jako pitomec. Potom co jsem četl jeho aditorium o úmyslu vydat dětem knížku z fondu "písmáci dětem", vůbec bych se nedivil kdyby se na všechno nevysral a už se tu neukázal... Děcka, co se to s vámi poslední dobou děje?

Cavalera
20. 02. 2001
Dát tip
papouchu: celá tato debata je vo hovně:-))) Já nevím, protože nemám na to to všechno číst, na čem jste se nakonec shodli, ale předpokládám, že na tom, že prostě úchylácký výlevy svých zhrzených mozečků do týhle kategorie dávat nebudem. Tak už nekecejte a serte na to:-))) ... a koukejte něco napsat pro ty děti, místo těch věčných potlachů, ať už do té knížky taky sakra je něco dát, nebo snad chcete aby vyhrál můj skeptický pohled? Tak a autor tohodle auditka nechť ho smaže, nebo se tu bude každej, jako já teď, vykecávat ještě měsíc a konec bude za se stejnej - hovno!

Funda
20. 02. 2001
Dát tip
Rád bych vám zdělil kolegové, že právě píšu pohádku, kterou se chci pokusit tuto situaci trochu zlepšit.

Funda
16. 02. 2001
Dát tip
Souhlsím s vámi kolegové.Smím li vás tak oslovovat.

leontynka
16. 02. 2001
Dát tip
jsem za i pro..

clovrdik
14. 02. 2001
Dát tip
Prokletí, nejsou děti jako děti. Od narození do kolika ? No jo, pětiletýmu bych určitě nepředčítal Bukowskiho, jenže třeba ve 13 už by mohl bejt stravitelnej, ať viděj, že svět není jenom idilka. A jestliže připustíme, že i v třeba 13 je člověk dítětem, pak trvám na tom, co jsem napsal. Neboj, já vím, že ta kategorie byla původně myšlena pro ty Ferdy Mravence, ale dokážu si to představit i takhle.

Yenn
14. 02. 2001
Dát tip
Clowek ve trinacti se vyznacuje obvykle predevsim tim, ze dobrovolne NECTE kategorie urcene detem, Clovrdiku.

clovrdik
14. 02. 2001
Dát tip
Yenn : a v deseti nebo v jedenácti ? Ta 13 byla jenom ilustrativní.

Yenn
14. 02. 2001
Dát tip
V jedenacti je jeste na Bukowskiho (nebo neco ekvivalentniho) prilis brzo. (A pokud se ted hodlas ptat "A co ve dvanacti?", tak se neptej, nebo shledam, ze Ti nejde o vec samotnou, ale o automaticke oponovani cemukoli.)

papouch
14. 02. 2001
Dát tip
je úžasný, jak se dokáže banda inteligentních lidí poštěkat, aji když fšichni se fšima souhlasej ;-))) A rozpižlávat dané téma do rozplizla... Cavalera by asi řekl, že konec týto debaty je vo hovně. :-))) ----- vážně: Souhlas. Přípodotek.: Ono Písmáci dětem chápejte i jako Písmáci sobě. Lébrž Písmáčka čtou i 43ti leté děti... A pokud do této kategorie vlezu, tak očekávám... ale šak vy víte.

rire
14. 02. 2001
Dát tip
hezkys' to řekl papoušku :)

clovrdik
14. 02. 2001
Dát tip
Yenn, je mi jedno, co shledáš nebo neshledáš. Můj příspěvek byl seriózní a vážně míněný, což si ovšem neshledal.

Vojtek
14. 02. 2001
Dát tip
Papouch !!!!! fšema deseti...

Merle
13. 02. 2001
Dát tip
Valerinka: tvoje "Každý to svoje dílo reprezentuje tak, jak ho on sám cítí. A nikdo jiný by mu neměl nařizovat kam co a jak má zařadit..." je podle mě úplně zcestné. Samozřejmě, autor na toto má právo, ovšem, POUZE, bude-li respektovat určitá pravidla. A jedním z pravidel na tomto serveru je např. dodržování kategorií. Za přestupek vůči tomuhle se nikomu ruce netrhají, jen je uzpozorněn, aby se to už zbytečně neopakovalo. Pokud to sám autor neví, má na výběr ony dvě obecné kategorie MIMO a Ostatní. Tvoje tvrzení mi připomíná takové to ono: "nikdy nic nemusíš, vše je věc volby." Já říkám: "kdykoliv něco chceš, potom něco musíš..." BTW: čistě tahle kategorie by dohled třeba i snesla, ale prosím vyřazovat pouze na základě úplné nepatřičnosti, nebo sprostých slov... ne, jen, že někomu to dílko nepřijde dětem srozumitelné, pochopitelné, vhodné a podobně.

Bacil
13. 02. 2001
Dát tip
Jsem pro přesouvání, ale zároveň souhlasím s tím, aby se věcné řešení této otázky krapítko odložilo, vážně nemá smysl teď něco nesystémově zakládat, když z diskuse kolem vzniku Rady možná vyplyne nějaké ještě elegantnější řešení, které třeba zároveň pokryje i jiné problémy. Možná, že by tím správcem mohl být pověřený člen rady. Možná dokonce, že by každý člen rady mohl mít patronát nad nějakou částí Písmáka a tam tak trošku "hlídat" - ne omezovat, spíš upozorňovat, v nejhorším přesouvat, ale ne rušit.

Valéry
13. 02. 2001
Dát tip
Cavalera: Nejsme v rozporu, jde o kategorii dětem. Myslím že by bylo dobré kdyby tahle kategorie (jenom tahle) měla 3 redaktory. 2 redaktorky, neboť ženy a dívky nemají tendenci před dětmi exhibovat, a 1 redaktora, aby si děti taky užily srandy. Jinak se mi líbí co napsali Yenn a Máša.

Katerina
13. 02. 2001
Dát tip
Nekdo by tu kategorii Pismaci detem hlidat mohl, ale rada bych, aby ten clovek / ti lide nemel/i pristup k samotnemu textu nebo nazvu dila.

JiKo
13. 02. 2001
Dát tip
Lidi lidi !!! Neumíte číst? Jediná pravomoc by byla PŘESUNOUT DÍLO do jiné kategorie např ostatní či mimo

clovrdik
13. 02. 2001
Dát tip
Ehm, jenom otázka, kolik dětí čte písmáka ? Další věc, povídá se tady o tom, že by se díla měla vyřazovat, když tam budou sprostý slova. Ehm ehm, přátelé estetici mimorealisti, já jsem učil 4 roky, z toho rok na základce a to, jake se děti bavěj dneska, tak takhle nemluvím ani cestou od Třech schůdků po 7 pivech, tak tak. A co když někdo CHCE dětem sdělit tvrdou realitu tvrdými prostředky ? Co svoboda zvrhlého slova básnického ? No jo, už jsme toho nažvanil dost, takže hrr na ně, na ty kaziče našich dětí !! ( To je ale blbost, co ? No jo, jenže to nemám z vlastní hlavy, to jsm tady vyčetl ).

Prokletí
13. 02. 2001
Dát tip
človrde, ale nemyslíš, že to ty děti od někoho asi pochitily??? já osobně jsem proto, aby sme dětem dovolili žít v krásným snu, neříkám, co je moc je moc, ale prostě dětská duše má spoustu jinejch a pro nás třeba nepochopitelnejch trápení, který nemusíme kompenzovat baladou o stříkačkách narkomanových (čímž neříkám, že o nich děti nemaj vědet)... tahle kategorie je snad myšlena pro to, aby si děti buď samy nebo díky starším kamarádům a rodičům mohly něco pěkného přečíst (mimochodem ty bys svýmu dítěti místo Ferdy Mravence dal co já vím třeba Ženy od Bukowskiho-ačkoli jsem je čet, a je na nich něco neuvěřitelnýho a skvělýho).... m.

Prokletí
13. 02. 2001
Dát tip
proboha!!!!!!!! to pochitily!!! promiňte!!! m. 8c)

JiKo
12. 02. 2001
Dát tip
Jako duchovní spoluotec návrhu, se plně a na 100% připojuji a JSEM za toto řešení. Dále nabízím sám sebe, jako dalšího "správce" této kategorie

rire
12. 02. 2001
Dát tip
jsem za !

Vio
12. 02. 2001
Dát tip
Pánové, jsem pro (jelikož jsem se sám snažil bránit účel této kategorie), ale s tím správcovstvím bych počkal. Dobře víte, že se budou dít na P určité změny. Odsunul bych řešení tohoto problému na dobu, kdy tyto změny nastanou, na eventuální "radu". Je zbytečné teď čeřit hladinu. S úctou Violator

Ostrovidka
12. 02. 2001
Dát tip
Naprosto souhlasím. Jsem kdykoli ku pomoci.

JiKo
12. 02. 2001
Dát tip
Vio samo ber to třeba jako návrh-podnět pro budoucí radu

Vojtek
12. 02. 2001
Dát tip
Viz. Vio taky mám za sebou malou vysvětlovací akcičku...

Vcela
12. 02. 2001
Dát tip
Myslím, že JiKo by se na to hodil skvěle! :-)))

Albireo
12. 02. 2001
Dát tip
Lidi, nebuďme papežštější než papež. Když tak poslouchám, jak dneska děti mezi sebou mluví, myslím, že je Písmák těžko může morálně ohrozit.

JiKo
12. 02. 2001
Dát tip
Albi škoda že skládáš zbraně (podporovals tu myšlenku). Nám přeci nejde o to stěžovat si jak je dnešní mládež zkažená ale o to vychovávat je k lásce k poezii k češtině. Možná žes viděl jakési špatně vychované děti já ty svoje hodlám vychovat jinak.

Valéry
12. 02. 2001
Dát tip
Podporuji Eternala v jeho požadavku na ochranu této kategorie.

Cavalera
12. 02. 2001
Dát tip
Je jedno jak mluví dnešní děti a mládež. Vyhlášení kategorie "Písmáci dětem", jakožto oázu bez sprostých slov, násilí, zvráceností a vylejvání si svejch zvrhlejch sraček ze srdíčka, považuji jedině za správný krok a to jak u děl samotných, tak i u kritik pod nimi. A když tohle říkám já, tak je to pravda!:-)) V tomto směru jsem i pro totalitu a vyloučil bych jakoukoli debatu nad tím, jestli dílko patří, nebo nepatří do této kategorie (neb víme sami dobře jaké výsledky mají diskuze). Exekutor nechť má právo vyřadit jakékoli dílko, které je svým obsahem minimálně sporné. (vyřazení=přesunutí do jiné kategotie). Pokud bude svého práva příliš zneužívat, jistě ho okolí samo zbaví jeho výsady. Recidivisté a pubertální vtipálci po opakovaném porušení výsostných vod této kategorie nechť jsou navždy smazáni.

Prokletí
12. 02. 2001
Dát tip
s _JiKem_ souhlasím a je mi velice líto, že je tohle auditko vůbec potřeba... tohle se snad nemusí dělat, sakra, dyk ty dětičky si zasloužej tolik... grrrrrrr jen ta exekuce se mi nelíbí (Písmák je svobodné místo, proč zavádět popravy?), líbí se mi Etův nápad m.

Tynic
12. 02. 2001
Dát tip
Dám na Vás...

valerinka
12. 02. 2001
Dát tip
Samozřejmě, že s vámi souhlasím, ale tady jde o postatu věci. Toto dílo: Valerince s láskou, vziklo na podkladu pravé osoby(mě), protože já na sebevraždu stále myslím. Ovšem kategorie mohla býti zvolena lépe, ale to už je osud. Taky jsem se divila, že to tam Semipalakva zařadil, ale kvůli tomu ho přeci nezastřelíme!!! A nebo snad ano??? Pokud vím, tak je tady demokracie a člověk by měl sám rozhodovat nad svými činy. Pochybuji, že existuje mnoho dětí, kteří si tento návod přečtou a realizují ho!!! Jestliže by měl být potom člověk zavazován do které kategorie co zařadit, nebylo by to divné??? Každý to svoje dílo reprezentuje tak, jak ho on sám cítí. A nikdo jiný by mu neměl nařizovat kam co a jak má zařadit...

Ženatej
12. 02. 2001
Dát tip
Už se těším, až budete sbírat sprostý slova do toho vyřazovacího automatu... Třeba by se za tím účelem mohla udělat nějaká samostatná kategorie? :-))) (Pardon, jen tak blbnu).

Cavalera
12. 02. 2001
Dát tip
Ženatej: napíšu Vám seznam sprostých slov, že se z toho všichni p... ehm no prostě se z toho všichni:-))))) Valery: Tady nejde o kategorie, ale o děti. A pokud někdo není dostatečně soudnej, bude jeho dílko z kategorie přeřazeno do jiné. Se samotným dílkem se nic nestane ... a ani autor nebude zastřelen ... chi chi pokud se nedostane omylem před mou devítku:-))) Demokracie . eh eh nebrat do úst slova tohoto typu ..... smrdííííí:-))

Yenn
12. 02. 2001
Dát tip
Ano, ano, ano. "Pismaci detem" at je oazou se studnou, do niz ochrance oazy nenecha sypat odpad ty z nas, kteri se odpadu potrebuji psanim zbavovat - maji na to cely zbytek pouste.

Eternal
12. 02. 2001
Dát tip
Yenn, hezky jsi to vyjádřil, a já jsem věřil že to všichni víme, že nebude potřeba žádných hlídačů, kteří by nás drželi na uzdě. Nechme alespoň jednu oázu čistou, chraňme ji pro děti, oni si to zaslouží.

Máša
12. 02. 2001
Dát tip
Vřele souhlasím! Jsem tu nová a zatím jsem nepochopila, jak se k téhle kategorii dostat, nicméně mne tuze mile překvapilo, že tu něco takového vůbec je. Děti sice mezi sebou dneska opravdu mluví všelijak, ale smířit se s tím je jedna věc a dávat to své smíření se se stavem věci ostentativně najevo je věc druhá. Ta už mi ovšem zavání podporou takovému stavu věci.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru