Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Raději chcípnout

12. 02. 2001
1
0
881
Autor
Erogonth

Je to trochu sprosté, ale nechci, aby to někdo bral jinak, než je to napsané......je to psané před týdnem, kdy jsem měl depresi jak prase.

Serou se věci, serou a mrchožraví ptáci bídy se nenažerou, bída se nevytrácí. Někdy je důvod doufat, když svědomí nám zvrací, bolí to, bolí zoufat, bolest se nevytrácí. Divní jsou, divní lidi, když vidí jenom chyby - to potom hovno vidí, jsou slepí bezpochyby. Serou mě čokli, serou, když pořád jenom štěkaj. Těm, co se nepoperou, těm rány neotékaj. Sere mně život, sere a umřít by se chtělo, můj mozek za svý bere a chřadne moje tělo. Oči se zavírají a pohnout se je dřina, smysly už nevnímají... - vypadla elektřina -
na mne i na Tebe,priteli,presprilis sproste...i kdyz to ma sve kouzlo naturality a surovosti... ale ne...nelibi

Rastin
13. 02. 2001
Dát tip
rs232: Běž do prdele!!! ...nééé, promiň, žertuju, ten tvůj výrok byl prostě na smeč :-)))) Erogonth: začni textovat nějaké grindové kapele :-o) Ostatně, na konci -vypadla elektřina- se mi moc líbí.

Ozzy
12. 02. 2001
Dát tip
znam

Désirée
12. 02. 2001
Dát tip
Tak tohle znám taky.

rs232
12. 02. 2001
Dát tip
Sere mě vlastní hovno ja je mu? Asi rovno! Míň sprostých výrazů není méně slávy!

slon
12. 02. 2001
Dát tip
taktez znam, ale takhle bych to popsat neuměl-tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru