Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úryfek z deníčku ynglyš síking Boba

03. 01. 2006
0
0
831

Páč já Auror_Drsnej_Bob jaxi taxi študýruju na mejzinárodní skull, tak sem dozajista imrvére vobklopen cizákama.Inu zvyk sem si, tož jako každý, ale výšejc uvedené mě často přivádí do rozpačitých situacíž.

25/12/05 Slalomuju mezi houmíkama,psama a holubama v budově hlavního nádražího v Práglu.'Kož setsákra vypadam ako ynglyš spýkynk persóna tak přitahuju zbloudilé příslušníky jiných národnostíja ako elektromagnet.Tož ke mě přihupká dvometrovíja Brit a hned z kteřýho platform to prchá trejn 2 "Čeb".Kurňyk šopa, já na to, co je to hymlhergoc "Čeb".Pak rozuměje že cizí státní příslušník jest anglosas, odesílám ho na nástupyštěja č.4 páč vodtámtáď to sviští do Chebu.Poynta týdle storky je v tom, že jsem vzápětí po tomto incidentu accidentu a angličákem byl zajat mega grupou asi čtyryceti Finů na penzi, cerý těli vědět kde je jsou taxyky, a vidě můj předchozí vysvětlovacíja úspěch mě zdržely dalších cicet minut.Že mi můj trejn do Benešova frnknul zrovýnka před mým řeckým orlým nosem senad nejni ani třeba dodávat.

26/12/05 Opět naše slavná mother Pha.Kaufuju právě v Albertovy, nebo či co tam vězí na rohu Jindříšský a Václaváku ve sklepením temném podzemním, brokoliciju a sojový masíko na nákyp.Vlasně už cákryš nekaufuju ale cáluju, tejdy platím.Ta prymadónna u kasy je škaredá jak fošklifka Blebty nebo jak se ta hrůza z tóhoc seriálu menovala a ještě mi od mého účtu poskrovného namarkuje Persil, kterýžto já ako Drsnej Bob nekupuju páč šatstvo svý desinfikůju střídavě stejně jako střídavý prout v Savu a v jílu.Jenomže tý nádhéře Heře ujede pazúch a ten Persil zelenou power mi tam namarkuje ci baj wočku v řádech stovek.Nikdo nejni superised dyž je finální účet eco kolem 200 000.Vodmítám platit, tož se ví.Enže akmile se asi po půlhoťce dá šecko do rychtyku tak přídou payovat anglické Tena lejdíz.Teda ne ty fložky, jasný, ale banány.A nezvážený.Panička v pokladně wopakuje ak zaseklej vinyl "zvážyt!" hlasem jak bachařka v koncentráku.Já se slituju a řikám že musí vyhledat váhy a zvážit, pekně po anglicku.Lady No.1 zmizí a Lady dva se obrací na tu ochechuly v kase.Ta má tu derjzosť, že na mě automaticky ukáže, jak dybych byl nějakej placenej slovník, kurnik.Takže v tom šýlenym krámu stvrdu eště asi deset minut, páč vedoucí umí jenom "plíz" a "super" a anglických ladies je skoro tucet.Pch.Být gentleman je namáhavé.

Ci etě naskribovat cosi vo húdajný bombě v Plzni na nádraží ale musím vyčestat srst svým angorskej máčce.Lovu zdar! 


Tož ja němíte qwalit votce Ešperanta Sémahofa toho dobrjého parda ale ďakujam ti chrabry brachu za chvalu,..Alebo ty gavariš ešperatnsku? "Mi parolas Esperanton!" "Mi ne amas Esperanton!" "Min instruisto estal malbona!"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru