Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vcerejsi vecer

15. 02. 2001
1
0
1232
Autor
nikdo

Sedim s poloprazdnou lahvi vina na miste kde nemam byt a premyslím ci je to vina sliboval jsem si: Tak nebudu zit. Chybi mi tady tvuj hlas, tve oci a vonici vlasy vzpominam si na nas na davno minule casy. Objimal te, nezne hladil a libal na vlhke rty pak jsem te asi zradil ted vyhybas se mi Ty. Ty, vilo co mizis s ranem uz se mi o tobe jen zda ziju jen tim jednim snem ze budes zase ma.
Celinka
27. 04. 2001
Dát tip
Tak Ty můj "známej"... Básnička se Ti děsně povedla. Tohle je asi ta o Ivetě... I když je hodně podobná básničce Déšť... A proč jsi tu osudnou zradil? Nechápu, jak někdo jako TY, může někoho zradit... A to, že Ti mizela ránem je docela krutý... Co Ti teda asi potom musela dělat večer, že? Jinak je úžasná... Doopravdy skvělá... Musel ses kvůli ní hodně trápit. To se pozná... A Ivetě taky voněly vlasy? Snad ne...hihi... A o jaké vině jsi přemýšlel? Vím, že mám hodně otázek, ale Ty víš, že už jsem protě taková...

proto
15. 02. 2001
Dát tip
líbí, chybí interpunkce, tak až zase přijedeš do civilizace, snad to přepíšeš a nikdy není pozdě, víly nenosí hodinky..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru