Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tvář bez jména

15. 02. 2001
2
0
1062
Autor
panenka

Někdy mám pocit, a bylo tomu i tak v okamžiku, kdy jsem psala tyto řádky, jakobych se dívala do tváře svému druhému já. Ve svých myšlenkách zhmotňuji sama sebe do čehosi nepopsatelného, cizího - hledím do tváře bez jména... "PSYCHO"

Mraky šedé v dešti skryjou tvůj pláč, děkuješ bohům a přitom není zač. Černou řekou půjdu k vrcholům tvým po stopách slz, co zanechal tvůj stín. Polibek rtů douškem krve se zdá. Proč se mě ptáš, když víš, že není má? Možná jsi sen, snad se mi zdáš, však v tvé teď vidím svoji tvář. S mlhou noci splývá tvůj plášť, cestu ti ztížím, nastražím past. Až z tvého těla zbyde pouhý stín, pohřbím ho do země k bohům svým. Polibek rtů douškem krve se zdá. Proč se mě ptáš, když víš, že není má?
Danny
23. 08. 2001
Dát tip
hmmm... tip

rire
15. 02. 2001
Dát tip
... * Edgar Allan Poe "William Wilson" "C~erny kocour" (povidky) ... panenka... bez oci beze rtu... svadlenka... otoci... kriz pri krtu dolu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru