Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nehoda není náhoda

10. 01. 2006
0
0
533
Autor
Mouse

Když už jsem propadala největší depresi, že slohovou práci na téma Nehoda není náhoda, nemám šanci ve správném termínu odevzdat, zjevil se, jako anděl spásy kamarád, přečetl si téma a řekl: ,,Tak to napiš celé na N...,, A zachránil mě :-)

Nehoda není náhoda

 

Nastala novoroční neděle, na náměstí nebyla noha.

   Nerudný nádražák  Novák nazdobený nežitem na nose našlapoval neopatrně na namrzlém náměstí, nesouc nákyp, nechutně načichlý naftou. Nebyl-li Novák někde na návštěvě, nemohl nebýt na nádraží. Nikým nerušen natíral naftovod. Následkem nálady nadřízených nesčetněkrát napracovával několikadenní nečinnost. Například nyní. Nenáviděný naftovod naštěstí nepotřeboval nijak nádherně nazdobit.    

  Na neosvětleném nároží najednou nastartoval narezavělý Nissan. Novinář Nehasil neřídil nejjistěji. Novoroční nájezd na nádražní nálevnu nedopadl nejlépe. Novinář neudržel nohy na nášlapkách nicméně nakonec nejistě najel na náměstí.

   ,,Nepřítel Nehasil!“ napadlo Nováka. Novinářův Nissan nemohl nepoznat. Nejednou na něj narazil na nádraží neboť novinář navštěvoval non-stop nálevnu neuvěřitělně nadšeně. Novákovu nenávist navíc nastartovala Nehasilova nadpozemská nadutost.  

  Novinář Nováka nespatřil, neboť námraza nedovolovala Nehasilovi nahlédnout na náměstí.

   Nános něčeho neklouzavého nahlodal Nehasilovo napětí, načež nesoustředěný novinář narazil na nárožní novostavbu. Napohled neporušený nárazník najel navíc na něco nečekaného. Novákův nos! Nactiutrhačné nadávky nalákaly na náměstí několik nájemníků novostaveb. Nakvašený Novák nahlížel na neskutečné natékající nos.

   Naštěstí nedaleko nocoval nedoléčený narkoman Nejezchleba. Nehodu neřešil, neboť neshody Novák-Nehasil nebyly neobvyklé. Nicméně nadávky nakonec nadobro narušily nirvánu. Nejezchleba nakvap nabalil nádobíčko, naběhl  na nakvašené neurotiky nedbající na narážky nájemníků, načež napíchl narkotikem Novákův nos. Nenávistně nadskakující Nehasil následoval.

   Následkem nitrožilního náběru narkotika nastala na náměstí novoroční nálada. Novák nedbal na natlučený nos, neželel nákypu, Nehasil neřešil nabouraný Nissan, Nejezchlebovo nádobíčko nadchlo nájemníky. Norbert Nepustil ne neprávem nazývaný Neandrtálec naskočil na Nissan napodobujíc Náhlovského, Nina Nováčková, nájemná nudistka, neudržíc náladu na normálu, neprodleně nakazila nechutnou nemocí několik nečinných nájemníků. 

    Několik následujících nocí nekončící nadšení navodilo na náměstí novinku. Narkoman Nejezchleba nesedával nyní na nároží, nýbrž neustále navozoval novoroční náladu Novákovi nebo Nehasilovi. Nepřetržitá nirvána navodila nejpřátelštější náklonnost. Nehasil Novákovi namasíroval namožený nos, Novák Nehasilovi natřel Nissan nazeleno...

 

No, nelze nedodat, nijak nemiluji nehody, náhody, nicméně nejvíc nesnáším N!


zdnm
19. 01. 2006
Dát tip
já ti dám kamaráda !!!!

Mouse
10. 01. 2006
Dát tip
yto yby yasi ynešlo y:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru