Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

knížka o krajině a poezii Lužice a česko-lužického pomezí

12. 01. 2006
0
0
577

Má-li někdo zájem o knihu o Lužici a kraji kolem České Lípy, Děčína, Jablonce nad Nisou a České Lípy, pište. 162 stran, z toho asi třetina básně, jinak historie, kultura, záhady.

Kdo by měl zájem, může poslat svoje příspěvky do druhé části, uzávěrka pro uvažovanou druhou část je konec června (nějaký den navíc v červenci by snad ještě mohl být tolerován).


vesuvanka
12. 01. 2006
Dát tip
krajina kolem České Lípy mě zaujala - mohla bych poslat báseň Čedič, vztahující se k Panské skále anebo dílko "Panská skála"? - poeticky zpracovaný výlet na tento přírodní unikát Evropy..... obě díla mám na Písmákovi... předem díky za odpověď

O podmínkách jsem už psal - písemný vlastnoručně podepsaný souhlas se zveřejněním a písemným uvedením podmínek zveřejnění - např. bezplatně, za autorský výtisk apod. (Viz autorský zákon.) Vítán by byl i písemný souhlas se zveřejněním místa a data narození autorky (nikomu z autorů takové zveřejnění nevadilo, ale protože ne všichni dodali vše potřebné řádně a včas, patrně vyjde v druhé části).

JiKo
12. 01. 2006
Dát tip
proč tu máš 2x upoutávku s odkazem sama na sebe? Nestačila by jedna souhrnná?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru