Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Publikujte s námi

12. 01. 2006
0
0
683

Uzávěrka druhého dílu knížky o Lužici a česko-lužickém pomezí (Česká Lípa, Děčín, Jablonec nad Nisou, Liberec a okolí) bude pravděpodobně koncem června 2006. Má-li kdo zájem přispět článkem, studií, básněmim, kresbou nebo jinak (relativně bez omezení rozsahu), nechť se ozve. První díl knížky bude po dohodě zaslán zájemcům. 162 stran, z toho asi třetina převážně regionální poezie (v překladech do češtiny, zčásti v lužické srbštině aj.)


ch_34
13. 01. 2006
Dát tip
Zní to celkem dobře.. něco zkusím vybrat... Krom toho.. myslím, že jsem schopen vybrat několik jablonečáků... jsou málo známí.. ale myslím, že dobří.... Zaslal bych vám asi e-mailem nějaký výběr... možná.. do konce února by to mohlo jít... Prosím vás pro to o e-mailovou adresu do zpráv. Děkuji.

StvN
12. 01. 2006
Dát tip
Mohl bych přispět povídkou. Narodil jsem se v Liberci:) Říkám si proč když se jednou za čas objeví nabídka, je tak k ničemu.

Předběžně máme zájem o všechny Vaše povídky;) Na povídky o tisíce a jedné noci bychom sice museli sehnat ještě nějakého šácha jako sponzora, ale rozsah Vašich příspěvků relativně omezen není. Podmínky platí pro všechny stejně - písemný souhlas autora se zveřejněním (vlastnoručně podepsaný, nelze akceptovat elektronickou formou) s uvedením zmínky o podmínkách zveřejnění - např. bezplatně, za autorský výtisk apod. (naše možnosti ohledně honorářů jsou žel omezené). Uvítali bychom rovněž souhlas se zveřejněním místa a dne narození autora (to už ovšem není podmínkou). Děkuji.

StvN
12. 01. 2006
Dát tip
A nevadí, že to neni nic k tématu?

Godfrey
12. 01. 2006
Dát tip
Před časem jsem napsal o Lužici báseň - http://www.pismak.cz/dilo.php?num=147259

Nevadí, jsi k tématu rodištěm, to se také počítá, odpovídá to koncepci první knížky.

Godfrey: o básničce víme, líbila se, máme velký zájem ji zveřejnit, pokud budou dodrženy podmínky (viz výše) - platí pro všechny spoluautory bez rozdílu. Funkce písmáka - např. posílání zpráv - dnes ale fungují o něco hůře než dříve a zatímní pokusy o komunikaci z naší strany zůstaly bez ohlasu. Bez dodržení výše uvedených podmínek neotiskneme nic ani nositeli Nobelovy ceny za literaturu. (No, třeba ji časem některý z písmáků získá;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru