Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nechcete toho moc?

13. 01. 2006
2
0
939
Autor
Graibach

V minulém čísle(Jedno z posledních děl s 0 tipama od Graibacha. Boží počteníčko.) jsme naše hrdiny opustili přímo uprostřed Rovníkového Maďarska (součást Chlebníkové Afriky) v okamžiku, kdy se přestalo vyplácet vypalování dlouhohrajících desek… Tehdy chytrý Tonda vypil nápoj a pojal nápad ujet s motocyklem. Chtělo to ovšem realizovat plán, jak ho lupnout, aby vás nechytli. A to se právě Tondovi povedlo. Motorku ukradl a chytli jenom Káju, který se usmíval, jako by ho Tonda nahněvaným vesničanům nepodstrčil. „Jsem z obliga,“ smál se Tonda a přidal plyn. Jenže… jestli na sobě něco nenáviděl, bylo to to, že vlastně nevěděl, jak se takové obliga oblíká a to ho pak škrtilo přes třísla. A taky ho vždycky, když Kájovi něco provedl, do minuty brutálně překouslo svědomí, musel se otočit a jet ho zachránit. Obrátil stroj proti rozzuřenému davu, který se zrovna chystal jeho vzdáleného známého lynčovat lívanečníky, přidal znovu plyn a v tom mu došel benzín. (Při rychlé jízdě se obvykle zvýší spotřeba dopravního prostředku a zbytek vypilo slunce.) Kája se usmíval na Tondu jako na spasitele, ale ten spíš zápasil s fichtlem, a tak se jedna z lynčujících dívek stačila do prostého Káji zamilovat. Byla to ta, co jej mlátila úplně nejvíc lívanečníkem přes kolena a křičela : „Neváhejte, nakupujte! Další prodloužená jízda! Ať to jede, ať to sviští, ať to lítá, ať to mete.“ A vlastně už nikdo kromě ní Káju nelynčoval, protože bylo kolem oběda a šlo se dom.

malá
lama
zlobí
mámu
lomy
světla

Alvy
15. 01. 2006
Dát tip
Nelíbí

sidonia
14. 01. 2006
Dát tip
je to vtpny haha ale to je mozan tim ze je 4:12 na fest presne a me uz pride vti=ny vsechno tim ale nechci nejak shazovat kvalitu dilo to ovsemze ne-e *t +dik za avi:)))

Eidam
13. 01. 2006
Dát tip
* a kdybych mohl dát výběr dal bych +avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru