Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NA NÁVŠTĚVĚ U ABSOLUTNA

14. 01. 2006
1
0
459
Autor
Láva_Pšouk

,,Kurva fix krucinál fagot!“ řekl jsem po půlhodinové pauze.

,,Kurva fix krucinál fagot!“ řekl jsem po půlhodinové pauze.

Byl jsem na návštěvě, otupěle jsem hleděl před sebe tam kamsi, kde přede mne postavili kafe a odešli pryč. Byli to úplně cizí lidi. Zazvonil jsem na ně, protože se mi chtělo strašně na záchod.

ZVONÍM. Otevírají se dveře, křivím obličej fekálním zoufalstvím, ale nijak se neupejpám a rovnou se ptám:

,,Mohu vstoupit? Potřeboval bych totiž obohatit vtipně vaši keramickou mísu.“

Ti lidi souhlasili. Byli to dobří lidé s penisem a ženskými ňadry. Víc jsem z nich ani neviděl. Sral jsem sotva patnáct minut, když tu ta pička domácí na mě zabuší a chraplavě se mě otáže:

,,Otrapo, dáš si kafe?“

Nemám nic proti tomu, a tak si grcnu - je po tom takový lehce povznášející pocit.

A sotva co jsem si vytřel zadek, ocitl jsem se před kávou. Stažená předkožka mi pokyne hlavou a já usedám na přichystanou židli. Odcházejí se asi dívat na televizi. Jejich prdele mizí za dveřmi, které se za nimi razantně přibouchnou. Vyvstává z toho zvláštní situace a to ještě netuším, že kafe je otrávené! Vypiju ho ještě bezmála horké, chci to mít totiž rychle za sebou. Zvolna začínám umírat. Ležím na podlaze v čiré smrtící deviaci a nade mnou se už rozkládá pouhá halucinace. Stydké pysky se ke mně naklánějí a varlata mě řežou skalpelem do břicha. Poté poštěváček s močovou trubicí uchopí hliníkové lžíce a začínají si nabírat z mých vnitřností. Žerou jako vzteklí - ale snad jsem splnil svůj pozemský účel. V mysli jsem se pokřižoval a vypustil duši.

14. ledna 2006

Láva Pšouk


volkov
16. 01. 2006
Dát tip
Dobre sa čítalo, ale nejak mi nesedí začiatok s koncom. Ale to je možno iba môj dojem.

:)) vyborny..posli dalsi...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru