Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výblity chorýho mozku II

17. 01. 2006
3
0
1078
Autor
Malá_Moucha

Objímam tě, připadáš mi jako malý mimino, co se chce hodně schovat. A něco mi to připomíná... Hladíš mě a je mi to příjemný. Mam ale blbej pocit. Jak tě vískám ve vlasech hlavou se mi přemítá pořád jedna a ta samá věta která mě nechce opustit za žádnou cenu, občas mě napadá, že někde uvnitř v mozku už ji mam vyrytou: Promiň je mi to líto. Promiň je mi to líto. Promiň je mi to líto. Pořád dokola až se mi chce brečet. Vážně je mi to líto. Při představě, že bych se teď rozbrečela je mi ale divně. Nikdy jsi mě neviděl brečet. Možná když sem byla opilá ale, to jakoby se ani nepočítalo. Tohle je utrpení. Dělám že nic. Jako vždycky. Nemůžu pořád sebrat sílu abych ti, ty moje přítulný štěňátko, nějakym způsobem dala cokoliv najevo.

 

A tak unikám od reality, která se mi nelíbí a utvářim si ji podle sebe a stavim jednu iluzi na druhou a všechno je to jako jeden velkej dům z karet. A fakt stačí jednom jednou fouknout...

 

Asi běžíme a je to fakt náramná sranda. Mam v ruce víko vod popelnice a sem jako pořádnej rebel. Nechápu jak jsem po tomhle ledu vyběhla ten kopec. Míříme někam a najednou si zas něco vezmeme do hlavy a míříme jinam. Koulujem se a sme jak prasata, zima nám neni. Zvoníme a nikdo neotvírá a je to náramně k smíchu. Zalezem do hospy. Dáme dvanáctku.

"Jé ahóóóóój!"

Zas na někoho skáču. Je to fakt vodvaz. Nějaký kluci. Prej mě znaj tak se nechám pozvat. Hajzly sou vážne fekál. Nevadí. Je fajn žít na tomhle světě, že jo?

 

 


Čumák
20. 04. 2006
Dát tip
to bude teda kniha, ha

Jeheheman
18. 01. 2006
Dát tip
to sou okamžiky, kdy se to fakt dá. ale počkej líbí se mi převelice*

Eidam
17. 01. 2006
Dát tip
podle mě je to fajn žít na tomhle svjetě. alepoň ještě chvilku.

mozna jr to trochu zessi pochopit co sem chtela rict ale lip se vyjadrit...nejak neumim

Eidam
17. 01. 2006
Dát tip
to jsme dva

Nicollette
17. 01. 2006
Dát tip
jo s dvanáctkou je to fajn žít na tomhle světě.... a každej den aspoň sud dvanáctky... aby to bylo fajn líbí se mi to víko vod popelnice..... :o))*

Kandelabr
17. 01. 2006
Dát tip
připadá mi to prázdné, házíš tam nějaké své pocity a problémy a cojávimco bez ladu a skladu a tak se v tom nějak neorientuju. Jasně že chápu co se tam děje, ale nějak mě to podání nepřesvědčuje. možná je to škoda, některé detaily by mohly být fajn.

mne se to libi, jsou tam nejaky divny mista, ale celkovej dojem dobrej :) *

romale
17. 01. 2006
Dát tip
To se právě nemůžu rozhodnout...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru