Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nadeje?

Výběr: Merle
22. 02. 2001
3
0
1240
Autor
jester

Nové naděje Tedˇ strop nad tebou snad ani Hercules už neudrží, a slunce obléklo své paprsky do smaragdové, co v očích pálí jedovatě.. I pampelišek chmýří jen alergii vyvolává když dříve.. (kdy tomu jen bylo) symbolem něhy promluvilo pokaždé.. Veverky v parku, havětˇ pouhá a ptáci, jak jejich křik jen ruší.. Všude je nic co nepřehluší to nic, kde náhle něco schází. Tak smiř se se svou anabazí, (nad dveře pověs černou stuhu..) a uč se chodit ve svém kruhu co neporaní ostrou hranou.. a poloměru zaprodanou svou naději nech někde stranou.. a modli se, věř, kapky slané až dokapou, že znovu vstane tou jejich vlahou očištěna. je nesmrtelná a Ty jsi žena…..
Merle
05. 03. 2001
Dát tip
a jde to tam.... máv máv na cestu

jester
05. 03. 2001
Dát tip
nevim, jestli mam podekovat..(( protoze podle mne jsou lepsi nez tohle.. ale bu diz.

rire
02. 03. 2001
Dát tip
merlíku? jsi tam? ťuk! kuk? luk! look! do výběru prosím prosím! *Ť

Merle
22. 02. 2001
Dát tip
vof, teda velejestere tak tohle je perfektní... osobmě mi malinko vadí trojrým (hranou, zaprodanou, stranou), ale jinak nemám připomínek ani výhrad. forma na tebe nezvyklá, přesto dost zdařile vinoucí se... dávám tip a popřemýšlím o výběru... (bude li to někdo vidět podobě, avizujte Merle & comp)

Ber
22. 02. 2001
Dát tip
začátek nevypadal ...ale pak už jen krááásnýý

Miroslawek
22. 02. 2001
Dát tip
Řekni Valkýře, ta je převlečený obr Atlas ... a o té alergii mi vykládej ;o)))

Falka
22. 02. 2001
Dát tip
a uč se chodit ve svém kruhu co neporaní ostrou hranou.. a poloměru zaprodanou svou naději nech někde stranou.. Už tohle samo je výběrové... MERLE@comp.!!! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru