Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Valím do Ameriky

22. 02. 2001
0
0
990
Autor
Chudák

Jen ne do Ameriky

Chtěl bych do Ameriky jet do Ameriky bych jel hned V Americe se lidi střílejí na ulici Amerika to je jinej svět. Chtěl bych jet do Ameriky už mě totiž nebaví žrát ty hnusný knedlíky Chtěl bych jet do Ameriky konečně bych viděl perspektivní maníky Jinak se žije v Americe Né tak jako u nás předsíň, kuchyň, ložnice Jinak se žije v Americe Člověk zemře na dlažbě ne v rohu světnice Chtěl bych do Ameriky jet možná na to nebudu mít hned jednou ale určitě odjedu do Ameriky a už nikdy nevrátim se zpět Už mám tady totiž všeho dost postavim si v Americe most z něho budou sebevrazi skákat do moře už teďka z toho mám dost Chtěl bych jet do Ameriky Chtěl bych jet do Ameriky Tak teda sbohem v tý mý Americe sbohem v Americe.
Mišiak
28. 02. 2001
Dát tip
prehovoril si cisto ako z mojej duse, ani ja nemam rada vsetko co je americke, je mi z toho uz zle

Rastin
23. 02. 2001
Dát tip
:-)) No, mám taky averzi vůči tomu všemu americkému kolem nás. Někdy mě to dost štve. Asi seš na tom stejně. Takže tenhle výlev celkem beru.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru