Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zimní pohlednice

04. 02. 2006
3
1
1045
Autor
Josef_Novák

Krampol se opět otřásl smíchem. Podíval jsem se na hodinky a zjistil, že už musím jít. Vypnout televizi a ...Ještě nazout sněhule, budu žádoucí, napadlo mne...(jako tenkrát ve čtvrťáku, Jitřena se mi tak krásně smála do tváře).

Venku padal sníh, až moc toho sněhu, toho bílého neštěstí. Střechy garáží se prohýbaly pod tou nadílkou. Nahmatal jsem v náprsní kapse pohlednici. Lipno...nikdy jsem tam vlastně nebyl, není to škoda? Ještě jednou jsem se začetl.

                                                 Jemina Ráhme

                                                 Talstaban 256, Ikzersk

                                                 787553, Kyrgystan

Ahoj Jemčo,

píšu ti z dovolené, z Lipna, to víš, vždycky sem si přál se tu rekreovat. Je tu plno turistů z německy mluvících zemí, hlavně němců (vtipné, že?) Myslím, že se tu na chvíli uvelebím, i když bez tebe to není taková zábava...Co my se nadováděli, vzpomínáš? Jemča a Láďa - dvojka k pohledání, říkali všichni...ach, už je to tak dávno...

Vzpomínáš na mě ještě? Jak se vůbec máš tam na východě? Tuhle jsem potkal Karin s děckem (už má děcko, malého Kamila)...no nic, budu muset končit,  dochází mi místo na psaní

                                                              

                                                                             Láďa Adolf

 

p.s. - zdravím i tvoji rodinu, Ašazavijana a pana Karla

 

Prokřehlou rukou jsem hodil pohled do schránky. Mráz mi vykouzlil pod nosem nudli a já se cítil tak sám, jako ještě nikdy.


1 názor

sidonia
03. 03. 2006
Dát tip
tyyy jo to je pekny *t!!

nikdy sem nechápal, co znamená výraz sladkobolné - teď už vim... p.s. a pozdravuj pana karla

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru