Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ICQ 4.2.2006

04. 02. 2006
2
0
1410

fando..dekuju..:(((...

FANDA (21:00 PM)
Kdyz napisu ze Te mam rad, tak je to pravda, ale je to slabe receno, kdyz napisu ze Te miluju tak je to receno spravne ale zaroven spatne, to slovo miluju je hrozne pitomy - neni to milovat jako holku, je to milovat jako osobu... ale to urcite chapes... takze dejme tomu ze Te miluju jako osobu.. hm? to by slo, ale muze to znit silene.... zni to silene.)
Dalsi cast by se dala vysvetlit, ze Te vnimam ( jsem blazen ) neco jako sestru nebo mamu.
Coz bych mohl osvetlit nejak tak ze ses muj straznej andel, kterej mi radi.. a bdi nade mnou.
Starsi sestra ktera se me snazi chranit a radit mi a ja ji plne vnimam protoze ji mam rad, protoze ji miluju jako osobu. Cejtim se s ni v bezpeci a vim ze se ji nemusim bat a ze ji muzu verit uplne vsechno co rika i co dela, protoze vim, ze ona vi ze je to spravny..
Kdybych rekl ze ses pro me nejdulezitejsi clovek na celym sirym svete tak je to divny ne? Mam mamu, tatu apod. familisticky zvirata.))) Ale nikdo se ke me nikdy nechoval tak, jako Ty, v tom ses jedinecna a proto, ses dulezitej clovek.. vic nez dulezitej..
OD urcite doby ses pro me i neco jako víra.. ses clovek o ktery se opiram uz dlouho jako o neco, pro co ziju, s cistym svedomim a plnou uprimnosti muzu rict, ze me z mnoha desitek procent drzis prave Ty -je to tak...
Ses takovy moje srdce, ktery kdyz ja uz rikam zastav se, zastav se, tak ty tluces dal a dal..
Vim, kolikrat jsem neposlechl Tve rady, ale nakonec jsem tvrde poznal ze si mela pravdu
Takze ses takovej muj straznej andel, mama, sestricka s kterou jsem vyrustal od detstvi - tak to taky citim, ze se zname od narozeni..
Stala ses asi nejpevnejsim pilirem meho zivota..
Vnimam Te jako nekoho kdo je mi nejbliz, to myslim vazne, vic vazneji nez to zni, ses mi bliz nez moje mama, nez tata, nez kdokoli na svete.. proste ses mi nejbliz ze vsech lidi vubec.. nikdo mi bliz neni.. nikdo..
Kdyz je ryba v potoce.. potrebuje vodu a kyslik ze?.
Kdyz jsem ryba, ses mym kyslikem a trochou vody abych nelekl..

uz nevim jak vic to popsat..

Miluju Te jako osobu, Tvoje srdce a Tvou dusi
Mam Te rad tolik
a Vazim si Te jeste vic

Teda, ja bych to Fandovi neudělal -takhle ho zveřejnit. Nezdá se mi to "etické". Prosim, odpověz mi na drobnou otázku: Považuješ toto za vlastní dílo, které by čtenáři měli hodnotit jako literární? PS: Je-li to ovšem literání mystifikace - čili jestli jsi to vymyslela sama, pak tedy klobou dolů, sežral jsem ti to i s navijákem a postava Franty se ti podařila vykreslit opravdu geniálně. My kluci, kolem patnácti, občas míváme problémy s tím, jak holkyženymilenkylásky vlastně uvnímat. MVH MvB

možná by fanda měl taky občas vyjít ven

Fanda je v těch nejlepších rukách...T*

dekuju...:(

Terry
04. 02. 2006
Dát tip
Jeee, tohle kdybych někdy slyšela...:)

jaza
04. 02. 2006
Dát tip
velice elegantní prohry...jak je známe)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru