Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poprvé s jinou

11. 02. 2006
1
1
1280
Autor
Nekroskop

Udělal první krok. Zpočátku byl ostýchavej, ale po trošce eperimentování byl čím dál obratnější.

Narozdíl od mnoha mužů, kteří se ocitnou poprvé s novou milenkou, snažil se jí uspokojit.

Rychle zjistil co se jí líbí.

Měla v sobě kus vlčice, stejně jako podvědomou touhu, aby si ji někdo ochočil. Brzy se mu podrobila.

S prsty zabořenými do měkké deky a obličejem otočeným k rudé záři ohně si vychutnávala každé jeho přirážení. Už to neměl hodně dlouho. což ona také ne, takže si s chutí užívala všechno, co jí mohl dát.

Ačkoliv ho vášnivě svírala svým ženstvím, on se držel zpátky, dokuď neucítil, jak se začala třást a neuslyšel její sténání. Teprve potom do ní několikrát dlouze, horce vystříkl. Nikdy se necitil tak uspokojený,

Pro něj byl jejich sex jako stavidla, která někdo konečně otevřel a vypustil přetékající vodu. Vytékal do ní a zárověn na čas odplouvaly zbytky jeho bolesti, smutku, strachu a flustrace.

Její horké, rozvášněnné tělo naplnilo jeho mysl a zdálo se mu, že i čas se zastavil.

Když se udělal podruhé, byla tak vzrušená, že se od něho odtrhla, převalila ho na záda a měkkými usty ho tak dlouho dráždila a slinila....... až byl znovu připravený.

Když už bylo po všem. Chtěl jen tak ležet, v teple, ospale s rukou kolem jejího pasu s tváří opřenou o její ňadra. Jednu nohu měla zapletenou mezi jeho stehny a cítila jeho mužství, teď už povadlé, jak sebou chvilemi zaškubalo.


1 názor

přidáno do Klubu nezavislých povídkářů :) Piš dále je to hezké... (FAoD)

Semeno
13. 02. 2006
Dát tip
wow, .. moc hezký,.. sugestivně vyprávěný :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru