Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mým přátelům

25. 02. 2001
2
0
1434
Autor
Jarohost

Včera jsem neměla moc dobrý den, proto jsem alespoň takhle měla potřebu být se svými přáteli.Myslet na ně, přát jim vše krásné. A bylo mi jedno, jestli to má rytmus a to, co má dílko mít. Prostě...šlo to ze mě impulsivně. Proto se předem omlouvám všem Vám, co jste profíci, nebo se profesionality dotýkáte. Nikdy se nenaučím psát podle pravidel Vaše Jarohost

Poslední vločky před jarem do vlasů se snáší... ty hvězdičky zářivé svým chladem bol zháší. Zvedni ruku vzhůru a zachyť posla zimy na dlani se ti rozpustí a smyje tvoje viny. Na jaře, až slunce pohladí zem a ty budeš k životu připraven neposkvrň, prosím, svoji čistotu dej vše co dokážeš svému životu.
Jarohost
28. 02. 2001
Dát tip
Mam přátele..a našla jsem je tady, na netu.Na tom netu, který je proklínán i veleben.Kde si lidé ubližují i milují, kde se lidé najdou, když touží si promluvit, učit se i snít.A v reálu jsem byla překvapena...že existují a já ty lidi potřebuji - jako vzduch, vodu a slunce. p.s. Hade...velice na mě zapůsobilo tvé dílo...týkající se životních masek....dlouho jsem přemýšlela, jak hluboká je to pravda...díky.

tečna
25. 02. 2001
Dát tip
je to naivní, ale milé ) jako báseň to nehodnotím, je vidět, že jsi to psal impulsivně

Hadrarka
25. 02. 2001
Dát tip
Nejsem profík a nesnáším pravidla, takže : můj názor je : Je to takové.... Pocitový výlev vyjádření něčeho pěkného. Přeji Ti ty přátele. Každý je nemá.

Had
25. 02. 2001
Dát tip
Mě se to líbí. Je to takové chladně příjemné. Je mi z toho zároveň teplo i chladno :o). Dík Típ. Apropo tečno : Měl(a) by sis lépe přečíst prolog, abys nevědomky nepředělával(a) pohlaví písmáků :-)))

tečna
25. 02. 2001
Dát tip
omlouvám se autorce ! Had: nechci předělávat nikomu pohlaví, neděláš překlepy ?

Verita
25. 02. 2001
Dát tip
mě se to líbí....... tvoji přátelé musí být polichoceni...................... mimochodem, jak se pozná "profesionál" ?

Bacil
25. 02. 2001
Dát tip
Je možná škoda, že na písmákovi nevyskakuje pohlaví hned u jména autora (tím nemyslím, že by se tu autoři měli obnažovat!) - nicky bývají namnoze matoucí. K básničce samé bych řekl totéž jako Tečna: je to hodně milé, ale taky dost naivní. Váhám, jestli tip ano nebo ne... rozhoduji se pro ano - i pro povzbuzení.

Falka
25. 02. 2001
Dát tip
Ne, neposlouchej, vůbec to není naivní... to jen někteří nechápou, jak moc jejich životy závisí na nich samých... Poslední řádek bych chtěla poslat všem lidem do spánku, aby si mysleli, že na to sami přišli a aby to vzali vážně...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru