Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesta tam a nikdy zpátky

12. 02. 2006
1
0
1329
Autor
Alya

upozornění: Toto dílo by neměli číst děti od 16-ti let, důchodci, ortodoxní fanoušci Pána prstenů ani věřící. Zde se rozebírá osud opomíjeného hrdiny slavné trilogie z něhož by si nikdo neměl brát příklad.

Za sedmero horami a sedmero řerami žil a dokonce i byl polohobit Gum.Jednou si vyjel na motorovém člunu společně se svým intimním přítelem  Bumem na jednu z těchto sedmero řek.Na člunuse vášnivě milovali. Při jedné z obvzláště nechutných sexuálních praktik spadl Bum do vody.Za chvíli se vynořil se zlatým prstýnkem v ruce.

    "Naval to sem!", řekl  Gum a šlohl prstýnek Bumovi. Než si stačil Gum domyslet, kolik by za něj dostal na černém trhu, vlezl Bum do člunu a uštědřil Gumovi profesionální pravý hák. Z chvíli byli oba v objetí, které rozhodně nebylo milostné. Souboj připomínal wrestling a ve wrestlingu je dovoleno všecko. Gum použil proti svému soupeři ten nejzákeřnější útok (Gas attack - smrtící útok používaný v soubji pokémonů, prameny neuvádějí, jak dlouho TO v sobě Gum měl). Tak zemřel Bum, šampion v boxu v té nejlehčí váhové i inteligenční ketegorii, zabitý zákeřným plynovým útokem (pěkný epitaf).

    Gum shodil tělo svého tragicky zesnulého přítele do řeky a odříkal motlitbičku. Potom začal zametat stopy po zločinu. Bohužel začalo pátrání po nezvěstném Bumovi a jeho tělo bylo záhy objeveno. Začalo policejní vyšetřování a Gum neměl právníka ani alibi. Musel před fízlama zdrhnout do hlubokých lesů.

     Gum brzo zjistil, že prstýnek má docela příjemné halucinogení účinky. Často se mu zdálo, že je majitelem a zkladatelem jednoho z nejúspěšnějších erotických měsíčníků, Playelfa. Jezdil v limuzíně s nejkrásnějšími a nejvyzívavějšími elfkami ve Středozemí měl volný vstup na promoakce, modní přehídky a večírky. Každý elf i elfka na které si ukázal s ním šli bez váhání do postele.  Občas došlo i na solidní grůpáč. Občas si svoje vize vylepšoval lysohlávkami. To měl potom ten blbec Isildur dvě hlavy.

   Jednou potkal Gum v lese potulného podvodníka a iluzionistu Bimba Strašpytlíka. Zrovna když mu ten malý ničema ukazoval už dávno provařený trik se špičatým kloboukema , odvedl jeho pozornost a šlohl mu prstýnek. Gum si toho všiml až po nástupu solidníhob abst'áku.Nadávky které vykřikoval byly opravdu nepublikovatelné. Abyst'ák zmírnil,začal smažit lysohlávky. Vize s kráskami a krasavci z Playelfa se však už nevrátily. Maximálně viděl veverky s dvěmi hlavami.

    Gum propadl zoufalství. Neměl nic ani oblečení. To ze sebe strhal v prstýnkovém rauši. Zbyla mu akorát umolousaná bederní rouška, aby nepohoršoval veverky. Jednou přišel do lesa Fantomu, kde číhaly mluvící a chodící stromy Tenti. Tenti byli velice staří a vyznávali strarosvětskou morálku. Elfku v bikinách ješte tolerovali, ale skoro nahý plešatý polohobit s ratichickou postavou fet'áka je pohoršoval.  Gum měl pocit, že ho stomy sledují, ale to svaloval na účinky lysohlávek. Tohle si ještě namlouval dokonce i když stromy syčely, šuměly a podrazovaly mu nohy. Nakonec se našli dva Tenti, kteří ho spoutali a vyvedli z Fantomu. Na okraji lesa mu ještě nařezali.

   Gum si řekl, že něco tak odporného jako lysohlávky už nikdy smažit nebude. Kdo kdy viděl nějaké bláznivé mluvící stromy? Určitě je to schizofrenie spojená s vyrážkou na zadní části těla. S touto myšlenkou se Gum vydal na pout' za lepším smaživem.

    Gum dorazil k lidským makovým polím. Z máku získával opium. Část z něj prodal a část smažil. Nakonec si toho všimli místní drogoví bossové a rozzuřili se do běla. Poslali za ním psy a muže s kalašnikovy. Gum jim jen tak-tak unikl ukradeným teréním autem.

    Zrona u bažin Emil-Hnůj mu došel benzín. Emil-Hnůj byl ynám jako místo posledního odpočinku všech smažek. Gum zjistil, že se z bažin do ovzduší dostává lákavá směs plynů. Nedbal na varovnou ceduli s nápisem "Ministerstvo zdravotnictví varuje před dlouhodobým pobytem v Emil-Hnůj. Časté vdechování plynů může způsobit rakovinu plic, poškozovat centrální nervovou soustavu a způsobit impotenci". Poznal, že je to ráj všech čichačů. Toluen se tomu nemohl vyrovnat. Do vzduchu se dostával rajský plyn společně s metanem a výpary z drog. Gum se tu cítil jako doma. Poznal každý mert tohoto pozorohoného místa, věděl kde vyvěrá nejvíce plynu a kde by se mohl utopit. Chtěl tu zůstat navždy. Bohužel to nevyšlo. Ale o tom až příště.


Meheš
13. 10. 2006
Dát tip
Tak to napiš..proč kravina? Je to parodie..máš lepší?

snorfya
29. 08. 2006
Dát tip
JE TO KRAVINA TOHLE DOKÁŽE NAPSAT KAŽDÝ

Meheš
23. 03. 2006
Dát tip
Hmmmm tak koukám že jsem porušil upozornění:) Dostal jsem chuť na houby:) Kdy bude další pokračování?

Nitram
21. 02. 2006
Dát tip
promin ale ani dnes me to nic nereklo

Alya
21. 02. 2006
Dát tip
to si snad ze mě děláš.....ovečky

Nitram
15. 02. 2006
Dát tip
nevim co rici mozna je to naladou nevim kouknu jindy a ohodnotim promin

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru