Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Deník teenagera

15. 02. 2006
1
0
1375
Autor
Dante

Menuju se Pepa a je mi sedmnáct.

                                                     Pondělí                                                                                                              Ráno jsem vstal, ač jsem měl původně v plánu, že si ze všeho nejdřív vyčistím zuby. V koupelně jsem strávil pouze deset minut. Zase škola......vopruz. Zase musím poslouchat ty jejich kidy, jak vypočítat cosinus, nebo jak zkoncovat z drogama.

Při cestě do školy jsem vykouřil dvě žvára a abych se nenudil, mumlal jsem si pod vousy vlastní repík, které sem složil asi před tejdnem. Od té doby, přisahám, jsem se už toliko nezhulil. Ve škole se mi podařilo třídního Švestku přesvedčit, že sem se za ten téden polepšil. Bál sem se, že mi bude zase promlouvat do duše, jenže on jenom podotkl: Hele, jestli u tebe ještě někdy najdu tu slivovicu tady ve škole, tak mě ředitelka zabije. Hele, jestli chceš džointa, tak dávej velkýho bacha Pepane...

Jakmile se ke mně otočil zády, vyfakoval sem toho Šiíta, až to ve třídě trochu zašumělo smíchem. Když vyšel ze třídy ven, začli sme dělat trochu bugr. Do kouta nás stejně poslat nemůže, protože tam jsme zrovna šikanovali jednoho týpka. Odpoledne sem se pak ztrašně zdunil, takže si milý deníčku nic nepamatuju. Ballshit.

Na zétřek sem se brutálně netěšil, protože nám Švestka vyhrožoval třídnickou hodinou na sedmou ranní. Kokot jeden. Po cestě z hospody domů jsem vyflusl pár nechutných zelených hlenů na chodník a šel sem spát už v jednu ráno, aby neměl fotr zas ty svoje kofry. Víte co se mi zdálo? Ballshit. O čem se mi zdálo, do toho ti nic není.                Pokr. příště.....  


Asi chceš poukázat na tipiského teenagera... ale popravdě ti musím říct (a to tě vždycky chválím), že tohle bylo to nejhorší co jsem od tebe četla. Vůbec mě to nebavilo a hlavně moc sprostých slov...doporučuji ti v tom nepokračovat a raděj to smaž. Pájo...moc mě to mrzí, ale toto je OPRAVDU brak a z tvé užasné tvorby by se vyjímal, asi tak jako na pěstěných rukou okousaný nehet. ...Upřímná žákyně Černá

asi tahle neoriginální, nechutná, nevtipná rádoby parodie puberty není moje gusto. a není to bullshit? a o čem se ti zdálo?

Ten konec uf:-)*

No..........ráno jsem vstal a bolí mne hlava a po přečtení (nedočetl jsem to) mě bolí ještě víc. Jdu si nalít džus. Je to moc strojené a chtějící se líbit. (což se nezdařilo.)

malejmedved
15. 02. 2006
Dát tip
jakou hlubší kritiku mám vyplodit? jsou to frajírkovské kecy znuděně a nasraně se tváříciho puberťáka...taky sem byl takovej:)

Bože to je píčovina, opravdu nemám rád lidi co si myslí že jsou nejlepší na světě.....

Rabb
15. 02. 2006
Dát tip
hulení.. klidně.. ..hulení a literatura.. u tebe.. ne..

Jakubisko
15. 02. 2006
Dát tip
Jako povídka je to hrůza, neoriginální, úchylný, ale tváří se to děsně vtipně......a pokud je to něco jako autobiografie, tak mi je fakt líto že díky typům jako ty někteří lidé posuzují jen podle věku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru