Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snít o ni

17. 02. 2006
0
0
457
Autor
Li_on

Snít o ni

I když nespím,
Tak sním,
o tom jak tě miluju,
když tvé jméno po sešitech maluju.
Tvé jméno tak krásné,
jako hvězdy na neby jasné.
Očka tvé modré jak dvě studánky,
kdo do ních nahlédne utopí se navěky.
Jsi tak krásná,
že chápu proč tě nemohu mít,
chci abys byla šťastná,
a proto o tobě můžu jen snít.


jaza
17. 02. 2006
Dát tip
to je nějaká recese, ne?

jaza
17. 02. 2006
Dát tip
jo už sem to pochopil.--- to jako sníš o tý hlubší kritice? ------------------------------------------------------------------- Tak abych nebyl moc sprostej, myslím že by bylo lepší s hlubším názorem čtenáře počkat až budeš přeci jen trochu zkušenější...--už to nelogické předznamenání "Snít o ni I když nespím, Tak sním..."-- vím, že můžeš namítnout že vytržený je to blbost, ale v textu to působí stejně! "neby" ---k tomu se nebudu ani vyjadřovat... "kdo do ních nahlédne utopí se navěky."-dost ostrý klišé ---jinak musíš sám poznat že rýmy maluju, miluju sebe,nebe sou přeci jenom pro něco hlubšího málo... No zase mě ale překvapilo--jak si tu báseň vyjádřil bez nějakýho většího škobrtnutí---píšeš to jednoduše---o věcech co se dějí, staly, nic si tam nevymejšlíš....Rytmus chytneš časem... nevím kolik Ti je... jestli je ti do 15 rozhodně piš dál, jestli není odpověď je jednoduchá...

sni dál..... jinak naprosto souhlasím s jazzou

jaza
17. 02. 2006
Dát tip
Víš, že když jsem před lety poprví použil tenhle svůj nick přesmyčkou jaza-zaja.... nenapadla mě asociace s džezem...zvláštní, že teď na tom celkem stavím tu svou rozporuprázdou poezii a vůbec))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru