Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ze života...

26. 02. 2001
6
0
964
Autor
Opončunko

pravda a nic než pravda a k tomu mi dopomáhej bůh AMEN

Ze začátku to nebyla láska, ale spíš nějaká sázka. Co se však, stalo pak, z toho by trefil šlak. Dívka klukovi představena byla, zdál se jí být milý, shazovala 2-3 kila, plán vymýšlela lstivý. Jak přebrat ho jeho holce má, když ona je tak protivná. S chytrostí na ní nikdo nemá však s jeho bratrancem začala chodit pak. Věděla, že té mrše se také líbí, akci začla svou, lásku jí musel slíbit, neměl ani na vybranou. Na světě byly dva páry, měly se však vážně rádi? Neví to nikdo z nás, ale to ukáže čas. Čas ukázal, že se moc rádi nemají, rozešli se v soukromí tří tříd potají. Ale nové páry se dohromady dávají, již žádné zábrany k tomu nemají. Dívky si pouze vyměnily chlapce, Vše proběhlo kupodivu hladce. Jako hrdličky se na sebe smějí sladce, i když protivná potvora jenom krátce. Potom uz našla si jiného, dívčím jménem zvaného, Ten jí teprve šťastnou udělal, když na buchty jí zadělal a (malé děcko udělal) Peněz hodně vydělával, potvora byla strašně šťastná, i když lakomcem se stával, ona byla po operaci náhle krásná. Zato princezna se svým milým, strávili spolu každou chvíli. Její muž jí bezmezně miloval, šťastnou láskou zahrnoval. Dlouho asi by šťastni byli, ale potvora zaútočila v pravou chvíli. Když neměla svého starého, chtěla získat princezny milého. Zdálo se, že je jejich láska pravá, ale potvora byla jak saň dravá. Však dříve než jejich lásku rozbila, princezna jí chtě – nechtě zabila. CHUDÁK POTVORA
Květinka
20. 03. 2001
Dát tip
super!!!

Veršík
20. 03. 2001
Dát tip
TIP

Samantha
20. 03. 2001
Dát tip
I když pochybuju že tohle se mohlo skutečně stát, ale jinak....

rs232
17. 03. 2001
Dát tip
Všechno je to tak SOUHLAS a TIP

Hadrarka
26. 02. 2001
Dát tip
Takový příliš realistický, asi podle pravdy, pro mě je v tom jak málo vtipu, tak málo poetiky. Respektive žádný vtip a žádná poetika. Život je pes :-)

Verita
26. 02. 2001
Dát tip
ubohá potvora.....to si nezasloužila, vždyť ta princezna byla taky pěkná mrcha :-))))

Anetka
26. 02. 2001
Dát tip
Problém je v tom, že to nemá být ani poetické a dokonce ani vtipné:-) Ale život je opravdu pes:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru