Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nekojiru so - Cat soup

05. 03. 2006
0
0
1383

to by mohlo stačit.. tyto a další posty v průběhu času najdete na nevě vznikajícím blogu mě a mých přátel, http://five-inch-elvis.blog.cz/ ... doufám, že mu věnujete pozornost, protože v něm jistě najdete množství zajímavých záležitostí. nyní se například sype nils peter molvaer jako promo k jeho očekávanému koncertu, a také ali farka, avishai cohen, boards of canada...



Fascinující film coby exkurze do zvláštního světla surrealismu a imaginace, či pro někoho možná do světa anime. Jedna kočička vezme druhou, pravděpodobně psychicky labilní kočičku na cestu světem, aby jí obveselila, anebo v ní probudila jakékoli emoce.
Nádherné vize, úžasné zpracování a celková lehkost filmu z něj dělá film pro širší veřejnost, než pro kterou je většina jiného anime. Film je vyprávěn velmi pomalým tempem a vypadá, jakoby neměl jiný smysl než roztomilost.
Jde o projek studia "čtyři stupně" a jejich tvorba tímto filmem rozkodně nekončí. Za zmínku stojí určitě i snímek myšlenkové hry.
Nádherná záležitost.

Stáhnout ho, samozřejmě, je možné zde: http://www.megaupload.com/?d=IWLV7X3Y
A zde je k nalezení další info: http://www.csfd.cz/film.php?201528
S recenzí sis tedy moc práce nedal - minimalismus nadevše, co?:) Nicméně díky za prima tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru