Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hra na ostych

01. 03. 2001
3
0
960
Autor
Poetica

Mám chuť sem napsat něco drsnýho v kontrapunktu s tím přesládlým textem, co si budete číst za pár vteřin, ale kašlu na to.

Téměř jistě vím že nespíš A já stojím před tvým domem V tam-tamech deště Jako milenci klopýtají i poslední opilci z restaurace schoulit svá omámená těla do peřin a upadnout do sladkého bezvědomí zatímco mě kabely vody promáčejí až na kůži a možná ještě hlouběji - kdo ví Mlčky nahlížím do Tvého okna Poslouchám orchestr roztoužených kanálů Jak každým okamžikem vzrušeně hltají víc a víc Krůpějí z mých bot Za okultního osvětlení pouličních lamp Bych Tě líbal vlhkou jako mé rozmáčené stránky Slabých ale upřímných veršů Které jsem Ti psal snad až s odbytou lehkostí Zhasla si světlo v pokoji… Už za dvě, tři vteřiny Ty Listy plné ostychu navždy zmizí v černé díře městské kanalizační stoky Naštěstí už v hlavě píšu zbrusu novou poštu...
Climaster
12. 09. 2001
Dát tip
...pěkný metafory..

Naso
06. 03. 2001
Dát tip
Čítavé. Hoci ja by som asi skončil vetou "Zhasla si světlo v pokoji…"

pohodar
05. 03. 2001
Dát tip
típeček.

Katerina
01. 03. 2001
Dát tip
Tak tenhle styl se mi hrozne libi!! nemuzu si pomoct... tip :-))

Helena
01. 03. 2001
Dát tip
mně se něco z toho líbí, něco tip

Bambulka
01. 03. 2001
Dát tip
hraj si dál... ale změň pravidla!:-) líbíí!

zolli
01. 03. 2001
Dát tip
Promáčena Tvým deštěm! Kabely vody patří mezi vzácná plátna obrazů, která vsazuješ do banálních rámů! 3 sloka až k botám, je pro mne Báseň s B!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru