Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nelíbí se mi současná podoba Písmáka-název zní: Kainarovo moře

19. 03. 2006
1
0
1234

"Moderní doba vyčerpala své dějinné možnosti, pouze přetrvává,přežívá a dožívá v grandiózním opakování stejného,v nesmyslném růstu bezmocné moci,se svým rozumem i se svou imaginací je v koncích,zbývá ji pouze náhražkovitost.V této pokleslosti není již mocna vznešených žánrů, jako je tragédie a komedie,přiměřeným vyjádře ním jejího stavu je kýč a fraška" Karel Kosík,Poslední eseje

Ve skrytu podivuhodných kouzelníků jsem roztomilý jako matematický kokrhel slasti ničící stroje okleštily smutnou zášť leč jako polonazí nihilističtí nazibohové dozrál imaginativní klas do lesní panny toto není moje malá káva nýbrž nafouknutý eschatologický slepýš magorský opuštěný v divné poloze sraba kutálí se a za vertikálou hledá mladá stvoření bez radosti dloubání a strkání netopýrů do peřin geniální rozkroky na svaté hoře hnijou zatímco já píši tyto řádky plné naděje jsem oklamáván idiotskými provozovateli proto křičím a nebojím se i pořádně zaklít do prdele s Písmákem do prdele s jeho svińskou grafikou tyto formální spletence nejsou záměrné což jsem již připoměl ale musím s lítostí říci že za těchto podmínek tvořit nebudu neboť tyto textové šroubárny mě disgustují toto je můj poslední příspěvek na Písmáka je poslední protože zdejší řádkování kazí smysl mého díla a to já nemohu nadále akceptovat proto good bye všem zdejším zoufalcům a provozovatelům Písmáka přeji slastnou smrt za to že svým programem ničí zdejší díla možná bych se i vrátil ale bohužel podmínky jsou zcela nesnesitelné dokud se nevylepší zdejší řádkování (a také úroveň "kritického" obecenstva jenže to mě tak nevadí) NENAPÍŠU SEM JIŽ ŽÁDNÝ PŘÍSPĚVEK NIKDY
hele nemoh bys mi ty svý básně posílat na mejl nebo mi říct co máš na liteře za nick? děkuji, nicollette

espanolka
20. 03. 2006
Dát tip
hej diky.. tá LiTerra sa mi pozdáva.. skúsim sa na to ešte trochu lepšie pozrieť.. thanks.

Poslední komentář(pokud mne něco nevytočí):Zkus konkurenční Literru,kam jsem kdysi přispíval,ale jen krátkou dobu a to nepříliš nadšen,nebo Totem, ten však nemám prokouknutý,nemohu jej posoudit.

espanolka
19. 03. 2006
Dát tip
mne je to tiež dosť proti srsti.. kde sa nám stratil staručký písmačik? ak nájdeš niečo lepšie daj mi vediet, ja odtiaľto CHCEM TIEŽ PREČ!!!!!!! Pičmak..

Lulu
19. 03. 2006
Dát tip
blahozelam k tomuto hlboko uvazenemu rozhodnutiu:)

marketinka
19. 03. 2006
Dát tip
vubec nic to nerika ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru