Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lenka Audyová

28. 03. 2006
0
0
1627
Autor
Dante

V tom jsem ji spatřil. Spatřil jsem Lenku Audyovou. Plížila se po ulici ve svitu luny. Připadalo mi to až neskutečné, neboť bylo zřetelně poznat, že se Lenka ve svém tajemném vzezření vyžívá. Hned jak mne spatřila, začala se červenat. Üplně jsem ji nepoznával. Chvíli jsem si myslel, že je to nějaká červená lampa, avšak vlastní inteligence a fyzikální zákonitosti obecné školy mne přesvědčily, že to lampa není, ačkoliv by mohla. Dělala že mě nevidí. Dokonce snad brala nohy na ramena. V tu chvíli mi došlo, že jsem psychopat. Jenže já ji nechtěl zabít. Avšak okolnosti mne k tomu donutily. Vytáhl jsem svoji rybičku a zlověstně jsem se zašklebil dokud Lenka nebyla v obraze a nezačala utíkat. Víte, je to taková blondýna, tudíž nebude problém ji zapíchnout.


Dante
29. 03. 2006
Dát tip
Trocha seriózní kritiky by neuškodila, starče.

Můj milý Ondřeji, neměl by ses navážet do recenzentů, nebo rozpářou oni tebe.

Dante
29. 03. 2006
Dát tip
Příště napíšu, jak jsem rozpáral Kaderase. To bude potom vnitřností jak máku.

Kaderas
28. 03. 2006
Dát tip
No chyb jak máku... ale krom toho, děj oničem. Jinak nevím, co Ostrava, ale tady u nás na Valašsku znamená rybička nožík. Každý pořádný chlap dostane v dětství kapesní nožík="rybičku", kterou nespustí z kapsy.

bylo LZE zřetelně poznat... ÚPLNĚ jsem ji... Dělala, že mě nevidí...jsem se zašklebil, dokud Lenka... Jinak, můj milý, drahý, nezodpovědný Ondřeji, nevím, jak je na tom zbytek republiky, ale já, coby Ostravák, vím, že rybička je nádherné dětské označení pro penis a musím ti důrazně sdělit, že na tohle ji nesbalíš:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru