Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

okamzik

05. 03. 2001
0
0
1127
Autor
nikdo

Uživej svůj život ta vteřina už se nevrátí byla poslední, pak se ztratí. A ty cítíš na tváři pot. Pokoušíš se vzpomenout kdy už jsi tohle zažil? Celý svět se zamlžil i své duš můžeš se zaleknout, když svět se točí a ty ho nevnímáš, přivíráš trochu oči, do minulosti se díváš. Ztráciš se ve vzpomínkách, ale stále ještě nevíš, nikomu o tom nepovíš vzpomínka voní po bylinkách. Pak ale příjde ta rána probuzení, konec snu, už je zpátky rakovina realita je tu.
Celinka
27. 04. 2001
Dát tip
Fakt se to trochu blbě čte... Připadá mi, že když jsi tuhle básničku psal, moc jsi nepřemýšlel o tom, co píšeš nebo jsi přemýšlel až moc. Třeba jsi ale myslel na úplně jiné věci...hihi... Jestli Ti můžu poradit, piš raději o vílách. Ty se mi líbí nejvíc, ale já Ti do "ničeho" nemůžu kecat... Víš, že to nedělám... A nepiš tak smutné věci. Nesluší Ti to... Sluší Ti úsměv...

Pája
16. 03. 2001
Dát tip
rýmy rytmicky nesedí špatně se to čte

Funda
06. 03. 2001
Dát tip
Realita je věc zlá, ale žít jenom vzpomínkami se nedá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru