Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Galaxie

24. 04. 2006
3
0
995
Autor
co_a_jak

Hvězd jako na nebi...

Hořké hvězdy

Mám raději

naději

že spíš  najdu dílo o hvězdě

již není vidět,

než  hvězdu u díla

které není vidět


co_a_jak
26. 04. 2006
Dát tip
...tak daleko jsem neuvažoval. Je ale fakt, že bych s vámi migroval na nový stadion i kdybych tam měl být poslední z autorů. Blízké_řvaní_velehor

co_a_jak
26. 04. 2006
Dát tip
wedle_vazy : všim' jsem si, že máš v hlavičce - ostatní jde mimo mne jenyk : považuji si už jen to, žes ke mně zavítal. Něco jsem na tom upravil. Původní verzi jsem psal přímo sem, takže to mělo trochu punc uspěchanosti. Díky za pomoc... teď už nám zbývá jen hvězdičkovaná. Myslím, že nejsnazší by bylo zavést zcela nový symbol a dát mu trochu pevnější řád, mantinely, parametry, podmínky.

wedle_vazy
25. 04. 2006
Dát tip
mám přeci v hlavičce takže vím proč a o čem*velmi dobře č av jen chezu, jak se stavíš k hvězdičkovaný? ...jestli by to šlo, tak srozumitelněav... .)

co_a_jak
25. 04. 2006
Dát tip
Dík, žes to takhle rozebrala. Hořké hvězdy... Ale to se tě netýká. Některé věci ti přímo závidím a jinak ? Ač se trochu šprajcuješ, uvidíš sama, jak budeš zrát - a moudřet... a dále se lepšit.

Nechápu název díla...co to má společného? No jo, jak vzýváš: Stručnost nade vše... Ale jo...není to zase tak špatné :))

Nickyx
24. 04. 2006
Dát tip
to je dobrý! :)) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru