Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hledá se autor knihy, který dostane 20 tisíc korun

03. 05. 2006
1
1
1320

Více na sweb.cz/tajny.mecenas


1 názor

Akce Tajného mecenáše skončila, vítězem je vyhlášena autorka Martina s dílem Tiše za zdí. Děkuji všem za účast nebo aspoň za podporu a nejvíce Wiki za dozor a pokračující pomoc při úschově a převodu slíbeného finančního obnosu autorce. Na shledanou.

No vida:)

Tajný mecenáš pod veřejným dohledem Na akci Tajného mecenáše od včerejška dohlíží Wiki ze správní rady serveru Literra. Převzala do úschovy částku určenou na odměnu autorovi a má přístup k e-mailové adrese, na kterou se zasílají přihlášená díla, aby mohla kontrolovat a stvrdit jejich pohyb.

Rabb
19. 05. 2006
Dát tip
http://www.neraweb.cz/index.php?stype=all&id=4555

ceder_john
15. 05. 2006
Dát tip
20 tisíc? to mě nepřijde vůbec lákavý..

Ferri
15. 05. 2006
Dát tip
Nenechte se mýlit, např. design je pouze modifikovaný template, který si může stáhnout zcela kdokoli... Nicméně je pravda, že Mecenáš obdivuhodně čile reaguje na veškeré připomínky a názory, takže alespoň to, že nedělá mrtvého brouka mu dává nějaké body navíc...

Rabb
07. 05. 2006
Dát tip
Když jsem se na stránky podíval, tak mi to, pokud nepočítám rozrůstjící se blog, připadalo jako seriózní akce..

stanislav
07. 05. 2006
Dát tip
ani se nebojím. nejsem takový pako, abych o tomhle nějak vážně přemejšlel.

StvN
04. 05. 2006
Dát tip
stanislav - a proč ne? Bojíš se, že si z tebe někdo vystřelí?

stanislav
04. 05. 2006
Dát tip
hele, tady to je taky... :o) jsem zvědavej, jestli nějakej blb na tohle skočí... :o) že by Pišta?

JiKo
03. 05. 2006
Dát tip
Rabb: jak přezdívka napovídá, je to tajné :-)

Rabb
03. 05. 2006
Dát tip
Opravdu zajímavý návrh.. ..škoda, že se nezúčastním. Kdo je ten Tajný mecenáš? Nějaký vydavatel, který hledá nové talenty?

* "bude to", ne "tio"

Těžko říct, kdo to je a proč to je, ale každopádně je to naprosto skvělý nápad, narozdíl od leckdy nablblých podmínek různých soutěží jsou pravidla jasná, přehledná a hlavně férová... A navíc to vypadá, že to toho člověka nesmírně baví (nevím, jak jsem na to z těch pár řádek přišel, tak nějak to z toho prostě cítím). Sakra, já mít čas, tak se do toho snad pustím:) P.S. Až budu jednou bohat, mám inspiraci, co dělat. Vážně sympatickej projekt. Dík:) P.P.S. Též se přimlouvám za přeřazení do "Internetových odkazů", bude tio na hlavní stránce vejš, bude to víc vidět a vydrží to tam dýl.

JiKo
03. 05. 2006
Dát tip
Myslím, že daleko více by vyhovovala kategorie Internetové odkazy

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru