Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

34.schůze

10. 05. 2006
1
0
1138
Autor
Dante
(21.10 hodin)
(pokračuje F. Beneš)
Vládní program obsahuje návrhy, se kterými nesouhlasím. Proto vládu, která jej předkládá, nepodpořím. Budu ale se aktivně snažit, tak jako vždy dosud a tak jak mi to dovoluje pozice opozičního poslance, aby jednotlivá a dílčí řešení, o kterých Poslanecká sněmovna rozhoduje, byla pro občany naší republiky přínosná a užitečná.
Děkuji za pozornost.
Poslanec Jiří Papež:  Děkuji za slovo. Vážený pane místopředsedo, členové vlády, kolegyně a kolegové, s ohledem na pokročilý čas a naše nemocné kolegy se budu snažit být relativně stručný.
Po půl hodině....
Místopředseda PSP Ivan Langer:  Promiňte, pane poslanče, omlouvám se. Kolegyně a kolegové, já vás prosím o klid v jednacím sále. Poprosím ty z kolegů, kteří nesledují řečníky, aby se k nim aspoň netočili zády, a když tak, tak v přiměřené vzdálenosti. Děkuji.
Prosím, pane poslanče, pokračujte.
Poslanec Jiří Papež: Děkuji. Jeho následným schválením se zřejmě splní tento jeden slib vládního prohlášení.
Místopředseda Ivan Langer: Promiňte pane poslanče, ale jděte už laskavě do prdele. Nyní má slovo paní kolegyně Helena Mallotová a po ní pan poslanec ministr Škromach.
 Poslanec Jiří Papež: Já bych si naopak, pane místopředsedo, s tou prdelí nebyl tak jistý. Vy jste říkal….
Místopředseda: Ale pane poslanče…..
Poslanec Jiří Papež: Prosím, nepřerušujte mě. Prázdná je také věta o přípravě strategie rozvoje venkova České republiky jako podklad pro přípravu programu k využití Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova v období 2007 - 2013. Tuto strategii Česká republika připravit prostě musí, to není třeba dávat do programového prohlášení. To je požadavek EU, neboť bez strategie by nebyly peníze. Na základě tohoto programu se pak bude čerpat nový Evropský venkovský fond….
Místopředseda Ivan Langer: Děkuji, pane poslanče. Nyní má slovo paní kolegyně Helena Mallotová a po ní pan poslanec ministr Škromach.
Poslanec Jiří Papež: Vládní prohlášení například vůbec nereaguje na...
Místopředseda Ivan Langer: Děkuji, pane poslanče. Nyní má slovo paní kolegyně Helena Mallotová a po ní pan poslanec ministr Škromach.
Poslankyně Helena Mallotová: Vážený pane předsedající, vážené kolegyně, vážení kolegové, chtěla bych se krátce zastavit u té části programového…
 Po půl hodině a pěti minutách……
Místopředseda Ivan Langer: (přihne se vodky) Navrhuji nyní krátkou pauzu, neboť se mi z těch vašich zasraných žvástů motá hlava. Tím bych samozřejmě nechtěl nikoho urazit, spíše apeluji na to, jak důležitou roli hraje odpočinek ve vašich vymydlených mozcích. Děkuji.
 
                                  Tak to jste ještě nežrali.
 
 
 
 

Jsa momentálně v aktualitách někde mezi lety 573 až 600 (tj. b. u Arfderyddu až u Gododdina), špatně jsem se v tom orientoval,vůbec jsem to nepochopil, tudíž mi to nepřipadá ani směšné, vzhledem k mému vztahu k aktuálnímu času to není ani aktuální a neznám ani jedno jméno zde uvedené. Něco mi prostě uniklo, ale mám dojem, že to s naším kolektivem nesouvicí, že ne?

Horavin
10. 05. 2006
Dát tip
Jakápak dramata, pěkný žurnalistický sloupek. Tam to patří. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru