Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč?

15. 03. 2001
0
0
947
Autor
Kuba_r

Pamatujete na den kdy jste se narodili ? Jestli ano tak raději rychle zapomeňte Měli bychom děkovat a být vděčni Ale za co ? A proč ? A komu ? Rodičům ? Za to že si jako mladí parchanti někde užili V parku na hajzlech či v posteli A za devět měsíců ten den na který radši zapomeň Máme jim děkovat za to že se vzali a splodili dítě ? Za to že sobě zničili život a kdyby jen sobě čert je vem Zničili ho mi, tobě, všem a komukoliv z vás A za to je máme mít rádi ? Zato je máme uctívat ? Oni za to můžou Můžou za všechno moje utrpení Za to že musím žít tady v tomdle posraném světě A nejen já všichni tu musíme žít zrozeni z rozmaru dvou Nechci tu žít a nechci tu být Proč ? Proč musím žít jaký smysl má moje bytí zde ? Žádné jen jeden parchant zrozený s touhy a pudu Můžou za můj život, mají mě na svědomí A nebo si za to můžu sám ? Nevím Proč musím žít a proč jsem se vůbec narodil ? Na ten den si už nevzpomínám a jestli vy ano tak raději rychle zapomeňte.
Kuba_r
27. 04. 2001
Dát tip
Myslím, že na tom něco bude.

Spvrivs
25. 04. 2001
Dát tip
Trochu víc optimizmu do života! Jednou tady seš, tak ho chytni za pačesy a vycucni ho do dna.

Sluníško
24. 04. 2001
Dát tip
No... Je to pěkný a zároveň takový... bolavý. Zkus přestat vyčítat, odpoutej se, buď ve svým životě jen sám za sebe. Měj se rád. Začni myslet trochu pozitivně.. Pro začátek Ti posílám do duše takové malé sluníčko. Nezapomínej na něj.

Grim
18. 04. 2001
Dát tip
Póza...nič iné.

Lampář
17. 03. 2001
Dát tip
Hmmm.... Job ? ;o)

J
15. 03. 2001
Dát tip
Tak tahle je Tvá první. Víš, řeknu Ti tohle: Vybral sis to sám a moc ses chtěl narodit, ale ztratil jsi přitom paměť. Máš dar života. K tomu, abys vyjádřil, jaký jsi. Dělej co chceš a svými činy křič tohle jsem jáááááá. A taky trochu věř, že bez bolesti těžko oceníš nevšední krásu a nádheru lásky, která jediná dává životům smysl. Tvé otázky jsou naléhavé...

Bludička
15. 03. 2001
Dát tip
tohle bolí ...

tečna
15. 03. 2001
Dát tip
ne že bych takovou náladu nikdy neměla, dosud nechápu, že mě tehdy nikdo nenafackoval, a nepolíbil, a nezavřel do domácího vězení ) doufám, že brzy budeš mít náladu psát jinak, co náladu, tisíc důvodů !

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru