Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebedestrukce

21. 03. 2001
0
0
492
Autor
koníček

Všichni se radši opijíme, než abysme to řešili, na sebe se pak zlobíme, a všechno bysme rozbili. Rozbili cit,kamarádství a kde co ještě, zničili vztah a lásku, pak smiřujeme se za silného deště a potom víme o provázku. Co o provázku,o niti,na které to visí, to pouto co je mezi námi, jako tenkrát,někdy kdysi, a dnes,dnes jsme sami.
farokh
27. 03. 2001
Dát tip
Ahoj, podle mě seš až přehnaně konzervativní, nech lidi tvořit spontánně, každej by měl psát tak, jak mluví.I když je asi pravda, že to "abysme" se tam fakt nehodí, ale to jen proto, že to nedrží styl.

farokh
27. 03. 2001
Dát tip
Ten silnej déšť mi tam nepasuje, připadá mi to jako balast.Promiň jestli se pletu

Astalavista
21. 03. 2001
Dát tip
Vidím Tě zde poprvé a tak nevím jak obvykle píšeš. K tomuto kousku bych se vyjádřil asi takhle: Finální myšlenka je dobře uchopitelná, patrná a zřejmá. Závěr předčí vše co mu předchází. Slovo "abysme" je hodně hovorové, a přestože jsi svoje dílo zaředil do "ostatních", myslím si, že v poezii nemá místo - abychom zní jistě mnohem lépe. Jak už jsem napsal, myšlenka je zřejmá, pro její přesné vyjádření by však možná bylo lepší, kdyby báseň nebyla ve verších, nebyla svázána nějakou formou. V poslední sloce se mi spojení "někdy kdysi" jeví jako dost nešťastné. Pracuj na tom.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru