Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

13 komnata

30. 06. 2006
0
0
393
Autor
Herostratos
V izbe belasej ebenový trón stojí sťa storočný dub.
Jeho tieň hrozivý po stene sa plazí,
s mojimi zmyslami hrá desivú hru.
Strach, ten had sa mi kol srdca obvinul,
jeho tesné objatie mi bráni sa hnúť.
Uviazol som vo svojej komnate hrôzy
vo vlastnom bahne agónie sa brodím...
a mučivé ticho tejto nesmrteľnej chvíle,
prerušia len zvony mátoživé.
...čo z diaľky pejú svoje nočné elégie.
...asi tisic razy opakuujem ze nemam az tak vyhraneny vkus ako sa zda... ...archaizmus a patos...ano..ale v urcitej miere...tak aby to neposobilo ako plagiat tej doby... ...ozivit niecim svojim...vid...terbars texty od nohavicu... ...to som u teba nenasiel...len do okola omielas frazy... ...no neviem ako ostatni...tak im to povedz... ....ja som amater...tiez sa nezivim pisanim...ale mam nazor tak ho prezentujem...a co?... ....ked hovoris na mna hovor v jednotnom cisle...alebo zeby si mal aj alternick?... egal... ....ked nechces ohlasy pis si do suflicka... ...aroganica...neviem...raz mi povedia tak inokedy onak...niekto vravi ze som konstruktivny niekto ze nie...tak si mozem vybrat...usmev..

Herostratos
04. 07. 2006
Dát tip
ja milujem archaizmus, ja neviem, na čo sa tu hráš? máš svoj vyhranený vkus a mám pocit, že je to hlvne modernješí typ poezie a ak sa niekto nevmestí do tvojho vkusu, nejde s dobou, tak ho potopíš a tá tvoja arogancia,,,nemám nič proti konštruktívnej kritike, ale tá tvoja je skůr deštruktívna.Patetický? možno.teatrálny? tiež, to som skrátka ja. neživím sa písaním, ani sa nechystám stať slávnym. No vy ste tu vsetci nejak moc velkí profíci, bol to dosť velký prešľap, prispiet na túto stránku...Jo, neveim zniesť ostrejšiu kritiku, akoby som ťa/vás počul:))

...velmi archaicke velmi patteicke... ..aktualizacia jazyka by nezaskodila... ...uber clovece...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru