Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pravda z hor...

21. 03. 2001
1
0
578
Autor
bigbart

Když v krajině elfů a skřítků, tam někde v horách kde duha končí se skrčíš a schováš, uslyšíš hlasy když budeš potichu , jen slabounké hlasy proto jdi výš a výš, potom je zřetelněji uslyšíš, nesmíš se bát výšin či skal, jdi stále za hlasy pořád jen dál, až poznáš zřetelně, že je to víla, která si vzpomněla, že i tam dole v údolí jsou lidé zvláštní, bláhoví, kteří i v lásku věří, poslouchej chvíli tam mezi keři tu vílu, ten hlas, který ti říká - nezapomeň, že ubíhá ti čas, čas co jen vílám neutíká, a proto vědí a viděli už natisíckrát, že není radno si s časem hrát, možná se probudíš ze sna a poznáš, že ten hlas pravdu měl a řiď se radou jeho, v živote tím nejcenějším čím obdarovat člověka můžeš je něhou...
Naja
02. 04. 2001
Dát tip
Vcera svitilo slunicko a stavil se kamarad a sli jsme do lesa a vecer byla zima a my se k sobe tiskly a pak nam bylo teplo a mozna existuje i neha beze slov. Proste kdyz te nekdo jen tak (hlavne kvuli zime) pritiskne k sobe, tak je to super. Tomu rikam prava neha a zrovna tak mi prijde obsahove ta tvoje basnicka super. Jeste trochu to dopilovat a bylo by to uplne vono.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru