Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konečná

21. 03. 2001
1
0
2025
Autor
kapka

Takové vyletí srdíčka na papír!Že mi dal košem bych ještě přežila,ale jakým způsobem...pořád to bolí...co mám dělat???

Nasedli jsme do vlaku, kde neznám žádnou tvář. Jen na Tebe upínám, svůj pohled jediný, ale Ty se neotočíš, připadáš si bez viny! Ale já, náhle zdeptaná, se hroutím. Naše společné sny, naše společné chvíle a dny, prostě my, jsme nadobro ztraceni. Čím to je? Mou neschopností, Tvou nezamilovaností nebo jen tak... NEVÍM ! ! !
Blaznivkaaa
02. 07. 2002
Dát tip
Nádhera...*

Krel
28. 06. 2002
Dát tip
do klub...

JiKo
06. 05. 2001
Dát tip
Ač říkáš nevím v podstatě tam odpověď máš... Zajímavě zachycenej pocit

kapka
06. 05. 2001
Dát tip
Jiko: Teď už to vím taky!!! bylo asi tou jeho nezamilovaností a možná i trošku mou neschopností!!!!

Jákob
22. 03. 2001
Dát tip
človíčku to bude jen přestupní proto prosím nesmutni

Albireo
22. 03. 2001
Dát tip
A hlavně neklop oči a dívej se kolem sebe. Pavel Kohout: Stává se Někdy se stane: rozejdeš se s milou z hlouposti, z trucu, pro zradu či lež. A srdce bolí; stonásobnou silou ztracenou lásku náhle miluješ. Probloudíš noc. A když se do ulice průzračný mladý úsvit začne drát, zavoláš - Tma!... A zdá se ti, že více nebudeš nikdy schopen milovat... Proletí dny a měsíce a roky, laskavou dlaní pohladí tě čas. Pak přejde kolem zázrak světlooký - a ty se náhle zamiluješ zas. Tak zbytečně často, mladí lidé, a často zbytečně pohřbíváme cit. Vždyť - jako slunce vždycky znovu vyjde - tak ani lásku nelze uhasit. Pak řekneme, když stokrát silněj' zazní, vzpomínajíce na to slovo - Tma... Jací, ach jací byli jsme to blázni! Jak mnoho krásy v sobě život má!

kapka
22. 03. 2001
Dát tip
Albireo!!!!Skvělá básnička,úplně vystihla moji duši!!!!!Fakt skvělé...moc Ti děkuju,pomohl si mi uvědomit si pár podstatných věcí!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru