Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ostrůvky k přežití (aneb pravdivý příběh o pohlavních chorobách)

05. 04. 2001
4
0
2257
Autor
Ondrej_Fiala

Lahůdka pro Vás a pro zasmání...

Má milá v dírce má ZVÍŘÁTKA. Houby či kvasinky, no zkrátka - potvůrky malinký… …teď mě ta mizera z přenosu viní. Že jsem ji nakazil? To mohli jiní! Vždyť nemá důkazy, že já jsem přenašeč nějaké nákazy, že ve mně mikroby beztrestně žijí, hrají a skotačí si na mém pyji… Přísně se zatváří: „Musíš jít k lékaři na průzkum údu, zda-li tam nemají breberky potají svou živnou půdu.“ Děsí mě představa vyšetření ne, to pro mne vážně není. Hájím se humánními slovy: „A co na tom že zlobí, nedám je zabít – vždyť jsou živí, musíme být víc trpěliví“ …kdo se jich zastane, kdopak je zaštítí, když ne my, lidé, ostrůvky k přežití… Úspěch však neslaví ta obhajoba milé se do úst vkradla zloba a využila kruté mrzké lsti: „Musíš jít k doktorovi jinak tě do dírky už nikdy nepustím!“ No to se jí to poví!!! … …hlavou vichr myšlenky honí… …buď vymřu já a nebo oni – není co řešit, pudy velí… …objednávám se na pondělí…
Danny
24. 04. 2001
Dát tip
SlečnoMezková, Ondrova partnerka je moje sestra => smysl pro humor musí mít, jinak by se mnou nemohla koexistovat :-)

Tak tak danny... pro mne plati to same"

Amicta_sole
09. 04. 2001
Dát tip
Tak nevím... no, asi nemá cenu se pokoušet tvářit přísně, když prskám smíchy... a to jsem si myslela, že takovéhle věci mě rozesmát nemůžou... Ostrůvky pro přežití... no, budu o tom přemýšlet, jestli se pro ty malé potvůrky nedá něco udělat... .o) Třeba nějaká rezervace???

ulita
05. 04. 2001
Dát tip
:)

Depka
05. 04. 2001
Dát tip
jo, dík za úsměv

Stínovlas
05. 04. 2001
Dát tip
No úsměv po ránu rozhodně neškodí. Zvláště tohle mě dostalo: "hrají a skotačí si na mém pyji…"

Yfča
05. 04. 2001
Dát tip
:o)

dost dobré,bavila jsem se náramně.Doufám,že to přežiješ a že partnerka nebude myslet vždy na to nejhorší...;-)Rozhodně jí pobavíš,když jí to dáš přečíst............!........třeba má smysl pro humor;-)))))))))))))))))))))))))))

soale
05. 04. 2001
Dát tip
juuuu, to je hezkiiiiii ... tip

Danny
25. 03. 2001
Dát tip
když baktérie zmírá, pak otevře se díra. Pak budeš moci do ní vniknout, souložit a nezaniknout

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru