Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Černé myši Lenky

05. 04. 2001
1
0
1304
Autor
Ondrej_Fiala

...co Vy na to...? :-)))

Moje kamarádka Lenka chová černé myšky. …je jistě dobrá chovatelka… …je jistě dobrá... Lenka chodí s Davidem (co se mu říká Mickey Mouse) a poslouchá debil House… ne, ne nemám rád černé myš(i)Lenky… (1999)
Aki
13. 11. 2002
Dát tip
hmmm, já na to, že taky nic moc...:o)

Pepe
08. 04. 2001
Dát tip
Já na ta, že se mi to nelíbí. Je to jako dětská říkanka, nic moc lyrika.

ulita
05. 04. 2001
Dát tip
my na to prosím nic...

Lenka se stará..to je jasná zpráva.. a že myší plémě nemáš rád, to je momentální zvrat... Snad kdyby to byla myška bílá.. snad Tvá nenávist by se otupila, ale Mickey Mouse ... ten chlupatý ušatý a malý klučík.. toho nakoponout,jako pučík...;-))))))))))))))) Nebo snad né,že by zloba padla.. po tak dlouhém létu, jen vzpomínka je tu.. Už je ti to jedno, už v hlavě nejsou myši.. Jen pořád to techno-haus.. to dostává tě nadoraz....to ucho Tvé slyší... Jedině pak... máš alergii akorát.. to se dá lečit ..znám to.. já recept na to ti dám..!!! ham...spapej myšku chlupatou mnam....to si dáš....to si pěkně vychutnáš.. tak dobrou chut na kuráž... ti přeji já.... co Mickey Mause zná... je docela populární..snad ti v nenávisti nikdo nezabrání...papapa tip.;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru